islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ŞARKICI TAKIMI VE BELEDİYELER

ŞARKICI TAKIMI VE BELEDİYELER
16 Haziran 2023 12:07
A+
A-

Sapıklığı savunmak sanatçılık, çıplaklık artistlik olduysa eğer, o toplumda kültür adına hiçbir şey üretilmiyor demektir.

Son günlerde kendini sanatçı zanneden müptezellerin, özellikle ödül (!) törenlerinde LGBT gibi sapıklıklara sahip çıkan söylemleri, bu kimselerin iç dünyalarını yansıttığı gibi, toplumu ahlaki yönden dezenformasyona da uğratmak adına yapılmaktadır.

Burada, insanlık değerlerinden nasibini alamamış bu kimselerin adını zikretmek ve onların reklamını yapmak gibi bir hataya düşmek istemiyoruz.

Keşke sorun sadece onların söylemlerinde olsa… Ama mesele bu kadarla bitmiyor….

Asıl sorun, muhafazakar çizgide bildiğimiz Belediyelerin, bu kişilere büyük meblağlar ödeyerek konserler verdirmesi.

Şimdi gündemde, Bursa Büyükşehir Belediyesinin 22 Temmuz’da bir şarkıcının konserini iptal etmesi var. Güya ödül töreninde söylediği sapkın sözler nedeniyle konser iptal edilmiş…

Bu konu üzerinde sosyal medyada “oh oldu” cinsinden paylaşımların yapılması ise ayrı bir garabet. Kimse, muhafazakar çizgide olduğunu söyleyen bu belediyelerin, kendini bilmez şarkıcı takımıyla neden konser anlaşması yapar bunu sorgulamıyor.

Bize de haliyle sormak düşüyor.

Ne işiniz var sizin orasını burasını açarak çocuklarımıza ve gençlerimize kötü örnek olan, güya sanat yaptığını zanneden bu tiplerle?

Demek ki sizin iç dünyanızda da bu tür ahlaksızlıklara tolerans var ki, gidip bu tür şarkıcılar ile konser anlaşması yapabiliyorsunuz. Burada önemli olan halkın tepkisinden sonra konseri iptal etmek değil, manevi duygularınızın daha önceden ağır basarak bu işlere tevessül etmemenizdir.

Bu şarkıcılara ödediğiniz yüksek meblağlar, bu milletin cebinden çıkıyor beyler. Belediyelerin Kültür hizmeti vermek gibi bir sorumluluklarının olduğunu biliyoruz. Ama yapılanları kültür ile özdeşleştiremiyoruz.

Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz söyleyin bu yapılanları Kültür ile bağdaştıramazsınız. Bunun adı, Sekülerizm gemisine binmeyi tercih edip “ama ben de Müslümanım” demekten başka bir şey değildir.

Buradan, tüm belediye Başkanlarımıza seslenmek istiyoruz. Festival adı altında, çıplaklık, içki, fahşa ve diğer haramlara düşürücü etkinlikler milletimizin mayasına uymayan gayri ahlaki etkinliklerdir. Bu işin vebalinden, ne bu dünya da ne de öbür dünyada  kurtulamazsınız.

MİRATHABER.COM

SAPIKLIK   KÜLTÜR   LGBT

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.