islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
28,9019
EURO
31,3149
ALTIN
1.904,11
BIST
8.093,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
13°C
İstanbul
13°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
13°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
13°C
Perşembe Yağmurlu
9°C
Cuma Çok Bulutlu
8°C

SİYONİST İSRAİL CUMA NAMAZI KILAMAK İSTEYENLERE GERÇEK MERMİ KULLANDI

SİYONİST İSRAİL CUMA NAMAZI KILAMAK İSTEYENLERE GERÇEK MERMİ KULLANDI
13 Ekim 2023 16:30
A+
A-

Siyonist İsrail’in zalim polisi, Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ve gerçek mermilerle saldırdı.

İşgalci terör devletinin  polisleri, Cuma namazını Mescidi Aksa‘ya ulaşabildikleri en yakın nokta olan Vadi el Coz mahallesinde kılmak isteyen  Filistinlilere saldırarak gaz bombası ve gerçek mermi kullandı.

Atlı birliklerle saldıran polisler, Seccadeleri de çiğneyerek, Filistinlilerin Cuma namazı kılmalarını engellediler.

Müslümanların sığındığı mahalleye Tomalar ile saldıran polisler, ayrıca Doğu Kudüs’ün eski şehir bölgesinde ki Şam kapısı önüne de yığınak yaptılar.

HABER YORUM

Filistin topraklarında işgalci konumda olan ve Filistinlilere yaşama hakkı tanımayan Siyonist İsrail, Cuma Namazı kılmak için toplanan Müslümanlara gerçek mermi ile saldırarak, bir kez daha kendine yakışanı yaptı. İsrail’den de ancak bu beklenirdi.

Kendilerini diğer ırklardan üstün ve meziyetli gören, diğer insanları ise  goyim olarak  gören Siyonistler, her zaman yaptıkları gibi bu seferde  meziyetlerini(!) ortaya koymuş oldular.

“Zulmünde boğulacaksın İsrail!”

MİRATHABER.COM

 

 

Yorumlar