islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Siyonist zulmünün Şeyh Cerrah’a yönelik saldırganlığı sürüyor

Göstericilere yönelik sürekli şiddetin ortasında, İsrail işgal polisi Kudüs’ün Şeyh Jarrah ve Silwan mahallelerinde 17 Filistinliyi tutukladı.

Siyonist zulmünün Şeyh Cerrah’a yönelik saldırganlığı sürüyor

İsrail, yıkıp Yahudilere vermek üzere girdiği Kudüs’ün Şeyh Cerrah mahallesinde direnen Filistinli göstericilere yönelik şiddetini azaltmadan, tutuklamalara devam ediyor.

Mirat Haber Ajansı

İsrail, yıkıp Yahudilere vermek üzere girdiği Kudüs’ün Şeyh Cerrah mahallesinde direnen Filistinli göstericilere yönelik şiddetini azaltmadan, tutuklamalara devam ediyor. Göstericilere yönelik sürekli şiddetin ortasında, İsrail işgal polisi Kudüs’ün Şeyh Cerrah ve Silvan mahallelerinde 17 Filistinliyi tutukladı. Wadi Hilweh Bilgi Merkezi’nin bildirdiğine göre, İsrail polisi Kudüs’ün mahallelerinde gözaltı operasyonları gerçekleştirdi. Cumartesi gecesi dayanışma içinde toplanan onlarca Filistinli genç, Şeyh Cerrah’taki evlerinden sürülmekle tehdit edildi.

İsrail polisi, protestocuları ve Şeyh Cerrah aileleriyle dayanışma içinde toplananları taciz etmeye ve saldırmaya devam etti. İsrail polisi, protestocuları dağıtmak için ham lağımdan daha kötü olarak tanımlanan bir sıvı olan kokarca suyu kullanarak sonra buna tazyikli su kullanımını da ekledi. Birçok protestocu dövüldü ve üzerlerine kauçuk kaplı çelik mermiler atıldı. Filistin Tutsaklar Derneği, Nisan ayının başından bu yana İsrail’in Batı Şeria’da Doğu Kudüs ve işgal altındaki topraklar da dahil olmak üzere 1500 Filistinliyi tutukladığını duyurdu. Ekim 2015’teki direniş ayaklanmasından bu yana kaydedilen en yüksek tutuklama sayısı olarak kayıtlara geçti.

ETİKETLER: Şeyh Cerrah
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.