islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5788
EURO
35,0430
ALTIN
2.459,26
BIST
9.830,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Suriye’de SİHA Şov Yapıldı Onlarca Terörist İmha Edildi

Suriye’de SİHA Şov Yapıldı Onlarca Terörist İmha Edildi

mirathaber-ÖZEL- mirathaber.com haber ekibi, Türkiye’nin Ayn el Arab kasabasını işgal eden PKK-YPG’li teröristlere önceki gün yaptığı İHA operasyonunun bilançosuna ulaştı.  Halep’in doğu kırsalındaki Ayn el-Arab’da bir Türk İHA’sı tarafından bina ve araçta bulunan teröristlerin akıbetine ulaşıldı.

Muhabirlerimizin Halp’te bulunan terör örgütünün kaynaklarından aldıkları bilgilere göre, teröristlere yönelik ypılan operasyonda yüzde 100 sonuç alındı

İHA’ların akın yaptığı ilk hedefteki araçta bulunan 3 terör örgütü yöneticisi ile birlikte şoför ve korumalar etkisizleştirildi. Örgütün binasına yapılan bombalı operasyonda ise 8 teröristin etkisizleştirildiği ve 17 civarında teröristin de ağır yaralandığı öğrenildi. Yaralanan teröristlerinin tamamının bilinçlerinin kapalı olması ayrıca dikkat çekti.

Daha önce de Türk SİHA’ları Suriye’nin kuzeydoğusundaki PKK-YPG terör mevzilerine hava operasyonlar düzenledi ve bu operasyonda da bir çok terörist öldürüldü ve yaralandı.

Haseke’nin kuzeyindeki Tel Tamer kırsalındaki Umm el-Kayr kasabasının güneybatısındaki terör noktasına da operasyon düzenlendi.

Yine bir başka hava operasyonunda Haseke kentine doğru ilerleyen teröristlere ait bir araca da operasyon düzenleyen SİHA’lar, araç içinde bulunan teröristleri etkisiz hale getirdi.

Ayhı şekilde Kamışlı kasabasında da Teröristleri taşıyan bir araca operasyon düzenleyen SİHALAR, Araçla birlikte tamamını imha etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.