islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5304
EURO
34,9073
ALTIN
2.444,05
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

TBMM’DE “GAZZE’DE KADIN VE ÇOCUK OLMAK” SERGİSİ

TBMM’DE “GAZZE’DE KADIN VE ÇOCUK OLMAK” SERGİSİ
14 Aralık 2023 09:46
A+
A-

Gazze’de Kadın ve Çocuk Olmak..

TBMM Tören Salonu’nda düzenlenen “Gazze‘de Kadın ve Çocuk Olmak” paneli ve sergisi, siyasi liderlerin katılımıyla gerçekleşti. Törende, Gazze’deki yaşam koşullarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen sergi, ziyaretçilere önemli mesajlar iletti.

Panelin açılış konuşmasını TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi. Gazze’deki kadınlar ve çocukların yaşadığı zorlukları vurgulayaak, uluslararası toplumun bu konuda duyarlı olması gerektiğini belirtti. Sergiyi gezen siyasiler arasında, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da yer aldı. Akar, Gazze ile ilgili duygularını içeren bir mesajı kağıda yazarak imzaladı.

Panelde, Gazze’deki Kadın ve Çocuk Olmak konusunda uzman konuşmacılar tarafından sunumlar yapıldı. Panelin ardından sergiyi gezen konuklar, Gazze’deki insanların yaşam mücadelesine dair fotoğraflar ve belgesellerle karşılaştı. Sergi, izleyicilere Gazze’deki insanların karşılaştığı güçlükleri anlamaları için etkileyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Törene katılan siyasiler, sergi ve panel aracılığıyla Gazze’deki insanların yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Uluslararası dayanışmanın önemini vurguladılar. Etkinlik, TBMM‘nin Gazze’deki insanların yaşam şartlarına duyarsız kalmayarak, bu konudaki farkındalığı artırmaya yönelik attığı adımlardan biri olarak kayda geçti.

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.