islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Teşkilat Dizisi Flaş Ayrılık Yeni Sezonda Kadroya Dahil Olmuştu

Teşkilat Dizisi Flaş Ayrılık Yeni Sezonda Kadroya Dahil Olmuştu
19 Ocak 2022 12:10
A+
A-

TRT 1 severek takip edilen Teşkilat dizisinde yeni sezonda dahil olan oyuncu hiç beklenmedik anda diziden ayrılıyor.

Teşkilat’ın ikinci sezonda kadroya veda eden isim şok etkisi yarattı işte tüm detayları…

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren Pazar alşamlarının reyting rekortmeni dizi Teşkikat 30. Bölüm yine gündeme damga vurdu. Her bölümüyle seyircileri ekran başına kitleyen dizide flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Aksiyon ve adranalin yüksek olan dizide yeni sezon ile birlikte kadrosunu genişleterek daha fazla dikkat çeken olaylar yaşanmakta.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp gibi usta oyunucuların rol aldığı Teşkilat dizisinde Pazar akşamları reyting sonuçlarında zirvede yerini kaptırmıyor.

Güçlü ve başarılı oyuncu kadrosundan oluşan Teşkilat dizisi yeni sezonda da ilk ayrılık haber geldi. Dizinin hayranları beklemiyordu.

Teşkilat dizisine son bölümünde veda eden isim kim oldu? Detayları bu haberimizde siz okurlarımız için hazıladık.

Hatırlayacağınız gibi Teşkilat dizisinin 29. Bölümünde Yıldırım bir çatışmanın içide kalmıştı ve kızı Roza o çatışmada ağır yaralanmıştı.

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Roza’nın öldüğü ortaya çıktı. Yıldırım’ın kızı Roza’nın ölümünden ekibi sorumlu tutacaktır ve yeni intikam planlarını devreye girecektir.

Sevilen dizi Teşkilat’ta Roza karakterine canlandıran güzel oyuncu Lara Domaç diziye veda ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.