islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3850
EURO
34,7525
ALTIN
2.403,42
BIST
10.158,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Türkiye’de ki Sinagoglar Denetleniyor mu?

Türkiye’de ki Sinagoglar Denetleniyor mu?
10 Ocak 2024 17:14
A+
A-

New York’taki Chabad-Lubavitch World Headquarters Sinagogu’nun Altında kaçak tüneller ve rezil görüntüler ortaya çıktı. Bu amaçla biz de sormak istiyoruz:

Türkiye‘de ki Sinagogların altında neler var?

Ayrıca Türkiye’de ki  Sinagoglar denetleniyor mu?

HABER:

New York’un Brooklyn bölgesinde bulunan ve Yahudilerin yoğun olarak kullandığı “Chabad-Lubavitch World Headquarters” adlı sinagogun altında yapılan polis baskını, kentte büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Polisin yaptığı inceleme sonucunda sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tüneller keşfedildi. Bununla beraber olay sırasında polise mukavemet gösteren ve tünellerden kaçmaya çalışan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Sinagogun altında bulunan gizli tünellerin ne amaçla kullanıldığı ise merak konusu. Sosyal medya üzerinde çeşitli iddialar dolaşırken, bazıları tünellerin pandemi döneminde gizlice ibadet edebilmek amacıyla veya kadınların gizlice içeri girebilmesi için kazıldığına dair spekülasyonlar yapıyor. Polis ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.

Gözaltına alınanlar arasında sinagogda eğitim gören öğrencilerin de bulunduğu belirtildi. Ayrıca, tünellerin kazılma sürecine dair Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, çalışmaların 6 ay öncesine kadar devam ettiği öne sürüldü.

Gizemli tünellerin içindeki bazı bölümlerde, kirli ve eski yataklar ile ahşap kaplama detaylarına dair sosyal medyada paylaşılan görüntüler, olayın daha da merak uyandırmasına neden oldu.

Yetkililer, bu olayın ardındaki gizemi çözmek ve tünellerin amacını belirlemek için detaylı bir araştırma yapıyor. New York’un bu sıradışı olayı kentteki gündem maddelerinden biri haline getirdi.”

HABER YORUM

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze‘de giriştiği katliam devam ediyor.  Netenyahu’nun son günlerde ABD ile ters düştüğünün de artık farkındayız. New York kentinde Sinagog altında çıkan tüneller ve bu tünellerin rezil görüntüleri, söz dinlemeyen Netenya’ya ikaz olarak ortaya çıkarılmıştır diye düşünüyoruz.

Onlar kendi küfrü içinde boğulsun diyerek, Mirat Haber olarak  sormak istiyoruz:

Türkiye’de ki Sinagogların altında neler var?

Türkiye’de ki  Sinagoglar denetleniyor mu?

Diğer taraftan, 7 Ekim’den sonra dünyanın dört bir tarafından Yahudiler, İsrail’e savaşmak için gittiler. Türkiye’den savaşmak için giden Yahudiler var mı ve kaç kişi? Eğer İsrail’e savaşmaya giden Yahudiler varsa, bu Yahudiler ülkemize döndüklerinde sınırdan içeri alınacaklar mı?

Kanaatimizce, 7 Ekim’den bu yana cereyan eden savaş, Siyonizm’in ipliğini pazara çıkarmış durumda. Yahudilerin karakterinde, kendi menfaatleri söz konusu olunca yaşadığı ülkeyi ve toplumu satmak gibi  özellikleri var.

Ülke olarak, II. Abdülhamid han döneminde ve Çanakkale savaşında Yahudilerin ihanetine uğradığımızı hatırlıyoruz….

Tekrar bir ihanete uğramamak için, devletimizin acilen gerekli tedbirleri almasını da istiyoruz.

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.