islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4530
EURO
34,8305
ALTIN
2.446,17
BIST
9.915,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÜÇ BAKANLIK VESAYET ALTINDA (MI?)

ÜÇ BAKANLIK VESAYET ALTINDA (MI?)
2 Mayıs 2023 15:04
A+
A-

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Bilecik’te seçim çalışmaları kapsamında konuştu.

https://www.gazeteduvar.com.tr/fatih-erbakan-uc-bakanlik-dis-guclerin-vesayeti-altinda-haber-1615960

Şeyh Edebali Kongre Merkezi’ne geçen ve burada bir konuşma yapan Erbakan; Yeniden Refah Partisi’nin seçimlerde önemli aktörlerden biri olacağını belirtti.

‘TARIM BAKANLIĞINI BILL GATES VAKFI’NDAN KURTARACAĞIZ’

AKP iktidarına yüklenen Erbakan, “İnşallah Tarım Bakanlığımızı, Bill Gates Vakfı’nın tasallutundan kurtulması için, Sağlık Bakanlığımızın Dünya Sağlık Örgütü’nün vesayetinden kurtulması için, Milli Eğitim Bakanlığımızın Amerikan Fulbridge Komisyonunun vesayetinden kurtulması için gerekli mücadeleyi mecliste çok daha etkili bir biçimde yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Erbakan ayrıca AKP ile imzaladıkları mutabakattaki maddelerin uygulanması için takipçi olacaklarını da söyledi.

YORUMUMUZ 

Seçim arifesinde bu ifadeler vatandaşlarımız tarafından nasıl değerlendirilecek?

Ya Fatih Erbakan bu ifadelerine daha bir açıklık getirmeli ya da AK PARTİSİ milletimize gerekli açıklamaları yapmalıdır.

Fatih Erbakan’ın ifadeleri, Millet ittifakı üyeleri tarafından dile getirilseydi iftira denilerek geçiştirilebilirdi ama bu durum gerçekten ciddi?

Böylesi önemli bir konuda  Millet İttifakı nasıl olayı değerlendirip üzerine gitmez?  Anlaşılır gibi değil.

Yoksa onlar da mı vesayet altında çalışacaklar?

Açıklama bekliyoruz:

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. Ahmed YAHYA dedi ki:

    Allah göstersin. Babasının oğlu teşekkürler