islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

VOLKAN KONAK’TAN DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA BÜYÜK SAYGISIZLIK

VOLKAN KONAK’TAN DİYANET İŞLERİ BAŞKANINA BÜYÜK SAYGISIZLIK
3 Ocak 2024 10:11
A+
A-

Diyanet İşleri Başkanlığının, Kur’an ayeti ile ‘yılbaşı’ uyarısı, Volkan Konak’ı rahatsız etmiş…

Diyanet’in cuma hutbesinde, Kur’an ayetlerinde ifade edilen Hristiyanlara benzemenin ve içkinin haram olduğunu belirtmesi, şarkıcı Volkan Konak’ı rahatsız etti. Skandal sözlerle Diyanet İşleri Başkanlığı’nı hedef alan Konak “Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta Cuma hutbesinde, yılbaşı kutlamaları, alkol tüketimi gibi dini açıdan sakıncalı olduğu ifade edilen konulara vurgu yapılırken, şu ifadeler kullanıılmıştı:

“Dinimizde ve kültürümüzde yer almayan yılbaşı eğlenceleri, Noel Baba figür ve kıyafetleri, çam ağacı süslemeleri gibi yanlış tutum ve davranışlardan uzak duralım. Kötülüklerin anası olan alkol, ocakları söndüren kumar, umutları tüketen şans oyunları ve piyango gibi haramlarla sağlığımızı, zamanımızı ve kazancımızı heba etmeyelim.

Diyanet İşleri Başkanlığının hutbesinden rahatsız olan Volkan Konak, skandal ifadeler ile saygısızca bir paylaşıma imza attı:

Atatürk’ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz…

HABER YORUM

Eee Volkan Konak! Saygısız paylaşımının ardından, hemen Atatürk’ün arkasına sığınmayı da ihmal etmemişsin.

Sizin gibilerin zaten en büyük özelliği bu! Dini değerlere ve Müslümanlara karşı kininizi kustuktan sonra, Atatürk maskesinin arkasına sığınmayı da ihmal etmiyorsunuz.

Tamam iyi de, Diyaneti Atatürk kurdu diye, Diyanet İşleri Başkanlığı içkiye, kumara ve bilimum ahlaksızlığa onay mı verecekti? “Yılbaşı kutlamak caizdir” mi diyecekti. Kaldı ki ne alaka ya hu! Atatürk Diyaneti, yılbaşı kutlamalarına cevaz versin diye kurdu da bizim mi haberimiz yok?

Volkan Konak ve onun gibi düşünenlere bir sorumuz daha var en barizinden…

Bu memlekete bir siz mi vergi veriyorsunuz ya hu? Bu memlekete, muhafazakar kesim vergi vermiyor mu?

Muhafazakar kesim de bu ülkeye vergi veriyor… Dindar kesim de bu ülke için gitti askerlik yaptı…

Eee ne olacak şimdi Volkan Konak? Biz senin gibi densizlerin, İslam’a ve Müslümanlara saldırmasına maruz kalmaktan bıktık usandık…

Sana da soralım o zaman….

Sen konsere çıkacağım dedin de çıkma diyen mi oldu?

Ben içki içeceğim ve sarhoş olacağım,  hatta rezil olacağım dedin de engel olan mı oldu?

İç içebildiğin kadar, dağıt dağıtabildiğin kadar!

Niye karışıyorsunuz ki Müslümanım diyenlerin hayatına?

Siz ve sizin gibilere tavsiyemiz, Atatürk’ün Diyanet İşleri Başkanlığını neden kurduğunu güzelce öğrenmenizdir. Öyle işkembe-i kübradan sallamakla olmuyor bu işler.

Gidin ve öğrenin! Ama ilkönce insan gibi saygılı olmayı öğrenin!

Hangi din olursa olsun dini değerler ile dalga geçmenin, insanlık değerleri ile bağdaşmadığını öğrenin…

Eleştirinin başka, saygısızlığın başka olduğunu artık öğrenin!

MİRATHABER.COM- YOUTUBE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
  1. Galip Kpç dedi ki:

    Bu ve bunun gibi sanatçı müsveddeleri bu cesareti nereden alıyor ki her gün inananları rencide edici aşağılık eylemler yapılıyor hem de yüzde 99 u müslüman olan ülkemde .