islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3693
EURO
35,0908
ALTIN
2.324,13
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN SİYASİ ANLAYIŞI NEDEN ÖNEMLİ?

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN SİYASİ ANLAYIŞI NEDEN ÖNEMLİ?
6 Nisan 2023 09:30
A+
A-

Türkiye çok önemli bir seçimin kavşak noktasına gelmiş durumda. Seçmenler kavşak noktasında bekliyorlar. Bir yol yerli ve milli bir şekilde Türkiye’nin şahlanış dönemini gösterirken, diğer yol ise; PKK ve benzeri terör örgütlerinin güdümünde yalan, dolan, çukur, çöp, yol güzergâhını işaret eder.

Cumhur İttifakı, şemsiyesine baktığımızda; Ak Parti, MHP, BBP, YRP, HÜDA PAR’dan oluşan dünya görüşleri birbirine çok yakın partilerden oluşmaktadır. Bu saydığım beş parti diyor ki; biz Türkiye’yi Batı zihniyetine asla köle yapmayacağız. Biz, Türkiye’yi hak ettiği yere çıkaracağız.

Bu kısa girişten sonra Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye içinde neden önemli olduğu üzerinde durabiliriz.

Yeniden Refah Partisi kısa sürede Türk halkının teveccühünü kazanmış bir partidir. Rahmetli Erbakan hocanın göstermiş olduğu yolda, Milli Görüş zihniyetini en orijinal şekliyle müdafaa eden bir partidir. Durması gerektiği yeri, çok iyi bilen bir partidir.

Bakınız neden Cumhur İttifakı’na katıldıklarını Dr. Fatih Erbakan şu cümlelerle dile getirmektedir:

“FETÖ’nün karşı bloğa destek olduğunu görmemiz karşısında bu bloğun kazanmasına vesile olan bir parti olmak istemedik.”

Bakın burada çok önemli bir karar var. Fatih Erbakan Türkiye’yi bekleyen tehlikeyi gördü. Türkiye dış güçlerin güdümünde olan terör örgütlerinin kaderine terk edilemez. 50 yıllık Milli Görüşçü bir şahsiyetin sol zihniyetle saf tutması zaten mümkün değildir. Tarih Fatih Erbakan’ın bu çıkışını her dönemde yazacaktır. Türkiye asla sahipsiz değildir. Türkiye bir bütündür, bölünmeyi asla kabul etmez.

Yeniden Refah Partisi’nin lideri Dr. Fatih Erbakan, gerçek bir Milli Görüşçüdür.  Dr. Fatih Erbakan’ın siyasi birikiminden Türkiye uzun vadede çok istifade edecektir. Fatih Erbakan’ın genç bir lider olması, Türkiye için büyük bir kazançtır. Türkiye böyle liderlerin engin düşüncesiyle refaha ulaşacaktır.

Yeniden Refah Partisi’nin siyasi anlayışında, meşru hedefe meşru vasıtalarla gidilmesi gerektiği ön plana çıkmaktadır. Yeniden Refah Partisi, “Recep Tayyip Erdoğan” gitsin de ne olursa olsun, zihniyetinden uzak bir parti olduğu için, Cumhur İttifakı’na katıldı. Yeniden Refah Partisi, bir slogan üretme partisi değil, gövdesini taşın altına koyan, büyük bir sorumluluk bilinci ile hareket eden bir partidir.

Yeniden Refah Partisi, maneviyat diyor.

Yeniden Refah Partisi, ahlak diyor.

Yeniden Refah Partisi, İslam diyor.

Yeniden Refah Partisi, adil düzen diyor.

Yeniden Refah Partisi,  daha yeni bir Türkiye için çok ciddi projelere sahip bir partidir.  Yeniden Refah Partisi, Türkiye’de yaşayan bütün insanlığın hayat sigortasıdır.

Eminim ki Türk toplumu, Yeniden Refah Partisi’ni TBMM’ye taşıyacaktır. Yeniden Refah Partisi’ni tanımak isteyenler, partiyi bizzat kendi dilinden tanımasını tavsiye ederim.

Yeniden Refah Partisi, amacını şöyle açıklamaktadır:

“Milletimiz tarafından yüzyıllardır özümsenmiş bulunan Millî Görüş zihniyetini ve Önce Ahlak ve Maneviyat prensibinin her alanda hâkim kılınmasını temel alır, kaba kuvveti değil, hak ve adaleti üstün tutar, bütün insanlığa ve mahlûkata şefkatle muameleyi esas alır. Güçlü olanın haklı sayıldığı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir Türkiye ve dünya için mücadele eder.”

Yeniden Refah Partisi,  Halkımızı  “Yeniden Büyük Türkiye” hedeflerine ulaştırma çabası içindedir.

Türkiye Yüzyılı, Yeniden Refah Partisi ile refah bulacaktır.

Sevgi ve dua ile.

Ziya Gündüz       

ETİKETLER: ÜSTMANŞET, yazarlar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.