islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5298
EURO
34,8547
ALTIN
2.483,93
BIST
9.546,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Yolsuzluktan suçlu eski Malezya Federal topraklar bakanı 10 bin misafirli düğün düzenledi

Yolsuzluktan suçlu eski Malezya Federal topraklar bakanı 10 bin misafirli düğün düzenledi
Mirat Haber Ajansı

Koronavirüs salgını, bu yıl birçok büyük düğünün iptalini zorladı, ancak Malezyalı bir çiftin, düğünlerinde 10.000 kişiyi ağırladığı bildirildi. Ancak bu sıradan bir düğün değildi. Damat, Malezya eski bakanı Tengku Adnan Tengku Mansor’un oğludur. 70 yaşındaki adam, Malezya’nın en büyük partisi ve şu an iktidardaki Perikatan Nasional ittifakının üyesi UMNO’nun saymanı. Muazzam düğün, Malezya Yüksek Mahkemesi’nin Adnan Masour’u yolsuzluktan suçlu bulmasından sadece bir gün önce gerçekleşti. Mansour, 2016 yılında federal bölge bakanı iken yerel bir iş adamından 656.000 dolar kabul ettiği için bir yıl hapis cezasına çarptırıldı. Suç için aynı miktarda para cezasına çarptırıldı.

Yeni evliler, Tengku Muhammed Hafiz ve Oceane Alagia, bir hükümet binasının önünde oturdular ve konuklar ülkenin sosyal uzaklaşma önlemlerine uymak için arabalarla geçerken el salladılar. Düğün konukları ayrılmadan önce yakındaki bir çadırdan paket yiyecekler topladılar. Yerel basın, tüm katılımcıların arabayla geçmesinin üç saat sürdüğünü bildirdi. Eski Malezya bakanı, dün resmi Facebook hesabında düğünün fotoğraflarını paylaştı. Olağandışı olayın “yeni normalde” kutlandığını söyledi. Ayrıca araçtan inmeden arabalı katılım ile yapılan tüm prosedürleri anladıkları ve uyguladıkları için tüm misafirlere teşekkür etti. Etkinlik, ülkenin başkenti Kuala Lumpur’un güneyindeki idari şehir Putrajaya’da düzenlendi. Malezya şu anda yeni bir koronavirüs enfeksiyonu dalgasıyla karşı karşıya.

Diğer Uzak Doğu haberlerini aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.mirathaber.com/kategori/uzak-dogu/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.