islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5111
EURO
34,9079
ALTIN
2.434,99
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Yunus Göç’ün İfadesi Şaşırttı “Böyle Olsun İstemezdim”

Yunus Göç’ün İfadesi Şaşırttı “Böyle Olsun İstemezdim”
16 Aralık 2021 16:26
A+
A-

Gaziantep’te Yunus Göç’ün 2 aylık Cihan bebeğe şiddet uyguladığı görüntüler kan dondurdu. Türkiye, cani babaya öfke kustu. Gözaltına alınan Göç, cezaevine konuldu. Büyük tepki gören cani babanın Facebook hesabındaki ifade şaşırttı!

“BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM”

Gaziantep’te 1 aylık bebeğini öldüresiye döven cani baba Yunus Göç büyük tepki çekmişti! Türkiye’nin günlerce konuştuğu olayın görüntüleri sosyal medyada infial yaratmıştı… Cani baba tutuklanırken, Facebook’taki o ifadesi ortaya çıktı!

Gaziantep’te 2 aylık bebeği dövdüğü görüntüler ortaya çıkan Yunus Göç, kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu.

“BİR ANLIK SİNİRLE OLDU”

Çocuğu mama vermek için kucağına aldığını ifadesinde belirten Göç, “Mama vereceğim esnada birden ağlamaya başladı. Daha önce hiç şiddet uygulamamıştım.

Ağlamaya başlayınca bir anlık sinirle onu darp ettim. Pişmanım. Suçlamayı kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.

EŞİNE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

Ocak ayında eşinden şiddet gördüğü için ailesinin yanına sığınan bebeğin annesi Semra Göç’ün kocası hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Anne Göç’ün eşine karşı 4 ay önce açtığı boşanma davasından 2 ay önce aile büyüklerinin araya girmesiyle vazgeçtiği öğrenildi.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

İşkence olayının duyulmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gaziantep İl Müdürlüğü tarafından başlatılan süreç sonuçlandı.

Kararla birlikte taburcu olması halinde dedesi Mustafa Uçar’ın yanında annesiyle birlikte kalacak bebek ve annesini polis koruyacak.

Anne ve bebeğine yönelik herhangi bir saldırı girişi halinde Emniyet’ten görevlendirilen polis ekibi devreye girecek.

20 YILA KADAR HAPSİ BEKLENİYOR

Yunus Göç hakkında “nitelikli öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istenen iddianame, mahkemece kabul edildi.

CİHAN BEBEK BU SABAH TABURCU OLDU!

Gaziantep’te babası tarafından öldüresiye dövülen 2 aylık Cihan bebek, Özel Anka Hastanesi’nde yaklaşık bir haftadır devam eden yoğun tedavinin ardından sağlığına kavuşarak sabah saatlerinde taburcu edildi.

Gaziantep’te babası tarafından öldüresiye dövülen 2 aylık Cihan bebeğin yaklaşık bir haftadır özel hastanede yoğun şekilde devam eden tedavisi tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkarılan ve bir süre normal serviste takipleri yapılan Cihan bebek, yapılan tüm tetkiklerinde anormal bir duruma rastlanmaması üzerine sabah saatlerinde taburcu edildi. Taburcu edilen Cihan bebek ve annesi polis ekipleri tarafından korunurken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de aileye sosyal destek sağlıyor.

Cihan bebeğin yaşanan üzücü olayın ardından ilk günden itibaren tüm takiplerini yapan Opr. Dr. İsmail Demir, bebeğin tüm değerlerinin normale döndüğünü ve taburcu etmeye karar verdiklerini söyledi.

Bebeğin son durumu ile ilgili bilgi veren Opr. Dr. Demir, “Hastamız Cihan bebeği geçtiğimiz cuma günü yoğun bakımdan çıkartarak normal servise almıştık. Hafta sonu da tüm takiplerinde anormal bir durum olmadı.

Genel durumu iyi ve her şeyi stabil şekilde seyrediyor. O nedenle hastamız Cihan bebeği bugün itibarıyla taburcu ettik. Bundan sonrasında da poliklinik takipleri ara ara devam edecek. Beyindeki kanamalar da durmuş vaziyette ve artık onlar da iyileşiyor.

Zaten herhangi bir cerrahi müdahale düşünmemiştik. Bütün süreç medikal tedavi ile tamamlandı. Bundan sonra iyileşme süreci devam edecek. Şu an itibarıyla beyinde de kalıcı bir hasar görünmüyor.

Bebeğin beslenmesi ve hareketleri gayet iyi ve rahat. Normal bir bebek gibi gayet iyi, canlı, çevresiyle ilgili ve bir sorun görünmüyor” ifadelerini kullandı.

Yunus Göç’ün 2 aylık Cihan bebeğe şiddet uyguladığı görüntüler kan dondurdu. Türkiye, cani babaya öfke kustu. Gözaltına alınan Göç, cezaevine konuldu. Büyük tepki gören cani babanın Facebook hesabındaki ifade şaşırttı: “Böyle olsun istemezdim…”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.