islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5909
EURO
34,8629
ALTIN
2.504,91
BIST
9.682,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ABD’Yİ DE İSRAİL YÖNETİYOR

ABD’Yİ DE İSRAİL YÖNETİYOR
31 Ocak 2023 14:00
A+
A-

Amerika özgürlükler ülkesi… Amerika ileri demokrasiye sahip… Amerika’da insan hak ve hürriyetlerine saygı var…

Zaman zaman duyduğumuz bu cümleler kocaman bir yalan aslında. 1955 yılına kadar, zencilerin otobüslerde ve restoranlarda yerini ayıran ABD için bunları söylemek kocaman bir ütopyadan ileri gidememektedir. Hatta kocaman bir yalandan öteye geçememektedir. Aynı şey Batı dediğimiz Avrupa ülkeleri içinde geçerlidir.

Kudüs’te Süleyman mabedini üçüncü kez inşa edip bütün dünyayı buradan yönetme sevdasında olan Siyonist düşünce, günümüzde bunu gerçekleştirebilmek adına adımlar atmaktadır. Zira Siyonistler kendilerini seçilmiş(!) ve diğer insanlardan üstün görmektedirler.

Siyonistlerin dünyayı yönetmek gibi bir amaçlarının olduğunu zaman zaman dile getiriyoruz. Bugün bu durumu gelin bir örnek ile açıklamaya çalışalım.

ABD İSRAİL GÜDÜMÜNDE VE KONTROLÜNDEDİR 

1973 yılında İsrail- Mısır arasında geçen YOM KİPPUR savaşında yaşanan ilginç olay, İsrail ya da namı diğer Siyonizm’in dünya üzerindeki etkisini bize gösteren bir olay cereyan eder.

İsrail, ABD’den savaşta kullanmak üzere 90 mm Çapında top mermisi istemiştir. Amerika ise tüm arama ve taramalarına rağmen istenilen top mermilerini bulamamış, ellerinde olmadığı gerekçesiyle İsrail’den özür dilemişti.

Ancak birkaç gün sonra İsrail’den gelen haber, şaşırtıcı ve bir o kadar da ürkütücüdür. İsrail’den gelen haberde, ABD’nin Havai’de bulunan üssünde adı geçen top mermilerinden 15 bin adet bulunduğu yazmaktadır.

Bu olaydan kim nasıl bir sonuç çıkartır bilemeyiz ama bizler, “Görünen köy kılavuz istemez” diyerek, ABD’nin dahi kuyruğunu Siyonistlerin tuttuğunu söyleyebiliriz.

Bu konuda abarttığımızı düşünen okurlarımıza da Ariel Sharon’un bir konuşması esnasında sarf ettiği şu sözleri hatırlatmak isteriz.

“Şunu açıkça ifade etmek istiyorum. ABD’nin İsrail’e baskı yapması diye bir şey söz konusu olamaz. Bundan kaygı duymayınız. ABD’yi biz Yahudiler yönetiyoruz. Bunu Amerikalılar da biliyor.

Şaban Doğan