islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3717
EURO
34,7805
ALTIN
2.439,36
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

AK PARTİYİ KİMLER BOĞULACAĞI DERİNLİĞE ÇEKİYOR?

AK PARTİYİ KİMLER BOĞULACAĞI DERİNLİĞE ÇEKİYOR?
10 Ağustos 2023 14:30
A+
A-

Kur’ânımızın öğrettiği yöntem gereği, odatv’nin özellikle kişiler ve kurumlar  aleyhindeki haberlerine ihtiyatla yaklaşırız.

Haberi okuyalım:

AKP’de iki dönem Şanlıurfa Milletvekilliği yapan ve halen Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevde bulunan Mahmut Kaçar’ın, Ziraat Katılım, Emlak Katılım, Çevre Ajansı dahil olmak üzere çok sayıda kurumun yönetim kurulunda olduğu ve 4 yerden maaş aldığı ortaya çıktı.

Haberi yadırgamıyoruz. Artık aksine yorumlanamayacak öylesine israf ve yolsuzluk haberleri alıyoruz ki yukarıda sunulan haber pek hafif kalıyor.

Biz Müslümanız. Bizim hırsızımız, yolsuzumuz deyip savunacak halimiz yok.

KADİR TOPBAŞ VE İBRAHİM TATLISES

Peki bu durum ne anlama geliyor? Geçek sebepler görünür sebeplerden çok görünmeyen sebeplerdir.

Rahmetli Kadir Topbaş’ın görevden alınışını,  İSKİ’nin, ödenemeyen su borçlarına, gecikme zammı adı altında  yüzde onsekizi bulan  faiz uygulamasıyla  İskibank’laştırılmasına bağlamıştık.

İbrahim Tatlıses’in vurulmasını da, programında oynattığı rakkasenin azgınlaştırdığı şehvet kurşunlarıyla irtibatlandırmıştık.

Peki tabii ki yüzeysel bakışlılar yadırgamıştı bizi.

Ak Parti, aşağıya doğru, boğulacağı derinliklere çekiliyor da, kimler çekiyor?

Öyle sanıldığı ve iddia edildiği gibi dış komplolar değil.

Onlar adaletsiz yasalar ve uygulamalar, israfçılar ve yolsuzluk yapan çıkarcılardır. Kendileri zirveye tırmanırken unuttukları aziz davamızı yerde sürdürenlerdir. CHP’nin başını çektiği muhalefete karşı İslam’ı sömürenlerdir.

DENİZALTINI DİBE ÇEKEN KURBAĞA

Batan denizaltında oksijenleri bitmekte ve yardım çalışmalarından ümit kesilmekte iken onbaşı Hüseyin komutanlara ve arkadaşlarına dönerek öyle der:

  • Bir gün köyde tüfeğimle dolaşırken derin bir su birikintisinde zıplayıp duran kurbağayı acımasızca vurdum. Kanı yüzeye yayılırken  kurbağa da dibe çökmeye başladı. İşte dibe çökmekte olan o kurbağa yok mu, denizaltımız dibe çekiyor.

Bir kurbağa bir denizaltıyı kurtarılamayacağı derinliklere çekebilir mi?

Onu bilemeyiz ama AK Partiyi boğulacağı derinlikle çekecek pek çok sebep var. Onlar da faaliyet halinde.

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. Galip Koç dedi ki:

    Demek ki biz kötünün iyisini seçelim derken kötünün de kötüsünü seçmişiz. Allah bizleri affetsin.