islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3799
EURO
34,7028
ALTIN
2.397,81
BIST
10.050,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BİDEN’IN YÜZSÜZ İFTİRASI!

BİDEN’IN YÜZSÜZ İFTİRASI!
18 Ekim 2023 16:08
A+
A-

ABD Başkanı Joe Biden, Başbakan   Binyamin Netenyahu   ile görüşmek için gittiği İsrail’de, sanki gece hastane bombalanmamış, katliam yaşanmamış gibi birbirlerini gülerek selamlamaları ve kucaklaşmaları, İslam alemine “Küfür milletinin aslında tek millet olduğunu” bir kez daha gösterdi.

İsrail’i ziyaret ederek yanındayız mesajı veren ABD Başkanı Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu‘yla ortak basın toplantısı düzenledi.

Biden, “Bugün burada bulunmamın basit bir nedeni var; İsrail halkı ve dünyadaki herkesin ABD’nin nerede durduğunu bilmesi. Dışişleri Bakanı (Antony) Blinken da burada. Buraya birkaç kez geldi. Ama ben şahsen gelmek istedim.” dedi.

Biden’ın konuşmasından öne çıkanlar:

“Bugün basit bir sebepten burada olmak istedim. Dünyanın ABD’nin İsrail ile birlikte olduğunu görmesini istedim. Hamas binlerce insanı öldürdü, katliam demek abartı olmaz. Onlarca insanı esir aldılar. Böyle bir şeyi hayal etmek benim hayal gücümün dışında.

Öyle korkunç şeyler yaptılar ki DAEŞ’ı mantıklı gibi gösterdiler. Amerikalılar sizi anlıyor ve endişeleniyor. Tercihinizin kolay olmadığını biliyorlar. Hamas Filistin halkını temsil etmiyor, onlara sadece acı getirdi.

Görünen kadarıyla hastaneye yapılan saldırıyı diğer taraf düzenledi siz (İsrail) değil. Ancak bir çok insan emin değil.

Söylemek istediğim şu: Çok üzgünüm ve çok sinirliyim hastanedeki patlamadan ötürü. Filistin halkının hayat kurtarma yeteneklerini geliştirmek istiyorum. ABD olarak biz böyleyiz. Biz örnekle liderlik etmek istiyoruz.

İsrail ABD gibi değerli bir konuma sahip. Diğer demokrasiler de bizim burada ne yapacağımızı izliyor.

İsrail’in cesareti ve kararı gurur verici.”

HABER YORUM

Şimdi, ABD  Başkanı Biden’ın yaptığı açıklamalara bakalım.

Zaman zaman katıldığı programlarda bunak hareketler gösteren Biden, her zaman olduğu gibi yalan ve iftiraya dayalı Amerikan tıynetini göstermiştir.

Zaman zaman Ülkemiz için de “Tehlike görüyorum, endişe ediyoruz” açıklamalarını yapan ABD’nin, son hastane bombalamasını Hamas’ın üzerine yüklemesi ve iftirada bulunması, zannediyoruz ki akıl ve izan sahibi insanların kabul edemeyeceği bir durumdur.

Biden’ın, konuşmasının bir bölümünde Demokrasiden bahsetmesi ise trajikomik bir durumdur. Afganistan’ı ve Irak’ı “Demokrasi getireceğiz” diye işgal edenlerin, bugün Afganistan’a ve Irak’a bakmaları, bu trajikomik durumu anlatır mahiyettedir.

Bizce ABD Başkanı Biden’ın, İslam ülkeleri hakkında konuşmadan önce, Kiliseye gidip günah çıkarması gerekir.

 

BİDEN’IN AÇIKLAMALARINI CİDDİYE ALMIYORUZ

Mirat Haber olarak Biden’ın açıklamalarını ciddiye almıyor ve rahmetli Erbakan hocamızın sözüyle bütün dünyaya haykırmak istiyoruz:

Amerika, İsrail‘i çok seviyorsa onlara Amerika‘da bir eyalet versin. Biz kimseye düşman değiliz. Biz İsrail ırkına mensup olanlar dahil Allah’ın bütün kullarının insan haklarını teminat altına almayı hedef almışızdır’ (Prof.Dr.Necmettin Erbakan)

MİRATHABER.COM