islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BİLL GATES GAVURU RESMEN DÜNYAY’LA DALGA GEÇTİ

BİLL GATES GAVURU RESMEN DÜNYAY’LA DALGA GEÇTİ

Bildiğiniz üzere 2 seneden fazladır COVİD-19 belası hem gündemimizi, hem ekonomimizi hem de ruh sağlığımızı bozdu ve bozmaya da devam ediyor.

Devam ediyor diyoruz çünkü COVİD-19’la ilgili korku pompalayan Bill Gates gavuru yeni bir açıklama yaptı. Açıklamasın da “Covid 19 sandığımız kadar öldürücü değilmiş. Grip gibiymiş.” dedi..

Sözde virüsün ortaya çıktığından bu tarafa onlarca kahraman doktorlarımız özellikle Canan Karatay Hocamız bu virüsün gripten başka bir şey olmadığını defalarca vurguladı.

Ancak gel gör ki hem Canan Hoca hem de diğer hekimlerimiz ciddi baskı ve tehditlere maruz kaldılar. Komplo Teorisi uydurmakla yargılandılar. Peki, şimdi n’oldu da ve ne değişti !?

Aynı gavur hem korkuttu hem de korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Aklımızla dalga geçmekle kalmadılar cebimize de, sağlığımıza da dalga dalga saldırdılar.

Milyonlarca doktor…evet doktor…ısrarla insanlarımızın aşı olması için baskı yaptılar.. cahillikle suçladılar…Devletimiz milyarlarca dolar para harcayarak aşı aldı…ve sonra kendimiz ürettik…bunun için miydi !?

Bill Gates adeta ”kameraya el sallayın” bu bir kamera şakasıdır der gibi tüm dünyayla alay etdi…O ve onun gibi emperyalist uşakları kazandı ve yine halk kaybetti

Hatırlatmakta fayda var…Allah, Kur’an’i Kerimde ne diyor : ”O, akıllarını kullanmayanları rezilliğe mahkum eder”(YUNUS-100).

Biz aklımızı kullandık, ancak aklını kullanmayanların yetkisi ve etkisi ağır bastığı için bu rezilliğe mahkum kılındık

 

RAUF MEHMET OĞUZ

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. Aytül dedi ki:

    Hocam Allah cc sizden razı olsun çok doğru söylüyorsunuz daima arkandayiz yolun açık olsun inşallah