islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4316
EURO
34,8125
ALTIN
2.441,95
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

BORÇ VERENLER ALEYHİMİZE ŞARTLAR DA KOŞUYORLAR

BORÇ VERENLER ALEYHİMİZE ŞARTLAR DA KOŞUYORLAR

Rabbimiz tarafından denemeye uğratılacağı için İnsan en güzel kıvamda ama Hak’ka ve Batıl’a; iyiliğe ve kötülüğe eğilimli yaratılmıştır.

İnsanın olduğu her yerde olduğu gibi sosyal medyada da Hak ile Batıl,  iyilikle kötülük at başı gidiyor. Bu sebeple sosyal medyada uyarıcı ve faydalı yayınlar da görülebiliyor.

Aşağıda sunacağımız  araştırmacı Murat Akan tarafından hazırlanıp sunulan ve “Dünya Bankasından Almak Zorunda Kaldığımız 35 Milyar Dolar Karşılığı Başımıza Getirilecekler  İklim Yasaları, Yapay Et, İklime Dirençli Kentler !!!  ”Kırılgan Gurublar !!! ” konularını içeren video da değinilen faydalı yayınlardan.

Hayırlarda yardımlaşma ve yarışma ilkemiz gereği paylaşıyor, diğer yayınlarımız gibi bu yayının da faydalı olmasını diliyoruz.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.