islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3979
EURO
34,7622
ALTIN
2.433,53
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
15°C
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

Brezilya’da Belediye Başkanı Kafes Dövüşü Yaptı

Brezilya’da Belediye Başkanı Kafes Dövüşü Yaptı
15 Aralık 2021 12:10
A+
A-

Brezilya’da belediye başkanı ile başkanı eleştiren meclis üyesi ringde kapıştı.

Brezilya’da belediye başkanı ile başkanı başarısızlıkla suçlayan meclis üyesi, kafes dövüşü ile kozlarını paylaştı.

Brezilya’nın Amazonas eyaletine bağlı Borba’nın belediye başkanı Simao Peixoto, eski belediye meclis üyesi Erineu Alves Da Silva ile pazar günü ringe çıktı.

13 Dakika Dövüştüler

Rakip politikacıların Karma Dövüş Sanatı (MMA) maçı sosyal medyadan canlı yayınlandı, 39 yaşındaki Peixoto ve 45 yaşındaki Silva birbirlerine tüm güçleriyle saldırdı.

Yaklaşık 41 bin kişinin yaşadığı Borba’yı dünya gündemine taşıyan maç üç set sürdü ve 13 dakika sonunda kazanan mevcut belediye başkanı Simao Peixoto oldu.

Belediye Başkanı Zaferi İlan Etti

Rakibini yenen 39 yaşındaki Peixoto, maçın ardından morarmış gözlerinin yer aldığı bir fotoğrafla çok konuşulan zaferini kutladı.

Dövüş İstedi

Yerel medya, büyük ses getiren kavganın, Mirico lakaplı Erineu Alvas Da Silva’nın şehre kurulan su parkını eleştirmesi ve bir dövüş talep etmesiyle başladığını bildirdi.

Ben Her Zaman Kazanırım

Bunun üzerine belediye başkanı Peixoto, meydan okumaya Facebook sayfasından yaptığı paylaşımla yanıt verdi ve kameralar önünde bir dövüş istedi:

“Sokak dövüşçüsü değilim. Borba’nın belediye başkanıyım. Ancak o gerçekten bir kavga istiyorsa, ben de kavgaya hazırım. Ben her zaman kazanırım.”

Billetler 100 Dolardan Satışa Çıktı

Politikacılar MMA müsabakası için hazırlandıklarını gösteren videolar paylaşırken, maç günü gelip çattığında dövüşü izlemek isteyenler 100 dolarlık biletler satın aldı.

2009 yılında kuralları son halini alan Karma Dövüş Sanatı’nda (MMA) rakibe kafa atmak, saç çekmek, boğaz sıkmak, ısırma veya tükürme gibi eylemler yasak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.