islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5151
EURO
34,7963
ALTIN
2.423,76
BIST
9.754,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

CHARLİE HEBDO DERGİSİNDEN DEPREM HAKKINDA İĞRENÇ KARİKATÜR

CHARLİE HEBDO DERGİSİNDEN DEPREM HAKKINDA İĞRENÇ KARİKATÜR
7 Şubat 2023 12:00
A+
A-

Büyük deprem felaketi yaşayan ve yaralarını sarmaya çalışan ülkemiz, İslam ve Türk düşmanları tarafından, özellikle bir kısım basın yayın organları vasıtasıyla dezenformasyona uğratılmaya çalışılıyor. İnsanların acıları üzerinden yapılmak istenen bu Provokatif eylemlerin, zor zamanlarda bir ve beraber olmayı başarabilmiş milletimizi etkilemeyeceği muhakkaktır.

Müslümanlara kin ve nefret kusmayı kendine iğrenç bir ilke olarak benimseyen ve Peygamberimiz (sav)’in karikatürlerini çizerek seviyesini gösteren “Charlie Hebdo” dergisi, bir şerefsizliğe daha imza attı.

Güya PKK‘nın “TSK, Kürtlerin yaşadığı şehirleri bombalıyor” propagandasına gönderme yapan çizimde “Tankları göndermeye gerek kalmadı” yazarak, terbiyesizlik ve seviyesizliğini bir kez daha ortaya koydu.

Mirat Haber olarak Charlie Hebdo dergisinin yaptığı bu terbiyesizliği kınıyor, insanların manevi değerleri başta olmak üzere, acıları üzerinden yapılan bu yayınların seviyesizlik ve terbiyesizlik olduğu fikrimizi, kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

MİRATHABER.COM

 

DESSIN ANIMÉ DÉGOUTANT SUR LE TREMBLEMENT DE TERRE DU MAGAZINE CHARLIE HEBDO

Notre pays, qui a connu un grand tremblement de terre et tente de panser ses plaies, tente de se faire désinformer par les ennemis de l’Islam et des Turcs, notamment à travers certains organes médiatiques. Il est certain que ces actions provocatrices, qui se veulent menées à travers la souffrance des gens, n’affecteront pas notre nation, qui a su être unie dans les moments difficiles.

Le magazine “Charlie Hebdo“, qui adopte comme principe dégoûtant de vomir la haine et la rancune contre les musulmans et montre son niveau en dessinant des caricatures de notre Prophète (pbsl), a commis un énième déshonneur.

Dans le dessin, qui fait soi-disant référence à la propagande du PKK selon laquelle “TSK bombarde les villes où vivent les Kurdes”, il a une fois de plus révélé sa grossièreté et sa méchanceté en écrivant “Il n’est pas nécessaire d’envoyer les chars” dans le dessin.

En tant que Mirat Haber, nous condamnons cette grossièreté du magazine Charlie Hebdo, et nous voulons partager avec le public notre opinion selon laquelle ces publications basées sur la souffrance des gens, en particulier sur leurs valeurs morales, sont malhonnêtes et immorales.

MIRATHABER.COM

ANAHTAR KELİMELER: İSLAM, Charlie Hebdo, PKK, TSK, 

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.