islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman Mesajı: Kararlılık ve Umut Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Batman Mesajı: Kararlılık ve Umut Vurgusu
28 Mart 2024 12:00
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün siyaset arenasına baktığınızda cumhur ittifakı kararlı bir şekilde devam ederken 6’lı masa yerle bir oldu. Şimdi birbirlerine kurdukları kumpasları gördükçe bizde hicap duyuyoruz. Allah Türkiye’nin yüzüne bakmış da bunlar iktidara gelmemiş” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman Valiliği önündeki Turgut Özal Bulvarı Adalet Caddesi’nde halka hitap etti. İnsanları selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11 ay sonra yeniden Batman’a gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Batman’a olan muhabbetlerinin karşılıksız olmadığını söyleyen Erdoğan, “Şu anda Batman’daki katılım bunu gösteriyor. Meydana gelmeden önce sorun dedim katılım ne kadar, 50 bin olduğunu söylediler. Meydanlara sığmayan sevdanız için her birinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’daki konuşmasında Türkiye’nin meydan okumaları ve gelecek vizyonunu anlattı. Batman Valiliği önünde bir araya gelen kalabalığa hitap etti. Erdoğan, ülkenin durumu üzerine önemli mesajlar verdi.

Siyaset Arenasında Yeni Dönem

Cumhurbaşkanı, siyasi alanda yaşanan son gelişmeleri değerlendirerek, 6’lı masanın çöküşünü ve Cumhur İttifakı’nın kararlılıkla yola devam ettiğini belirtti. Bu durumun, Türkiye’nin siyaset sahnesindeki dengeleri nasıl etkilediğini ve önümüzdeki dönemde siyasetin nasıl şekilleneceğine dair ipuçlarını da vermiş oldu.

Filistin’e Destek Mesajı

Erdoğan, İsrail-Filistin çatışmasında Filistin halkına verilen destekten bahsetti. Bu sayede Türkiye’nin bölgesel konulardaki aktif rolünü ön plana çıkardı. Bu bağlamda, Türkiye’nin dış politikasının geleceği ve bölgesel barışa katkısı konusunda önemli mesajlar verdi.

Terörle Mücadelede Kararlılık

Terör örgütlerine karşı yürütülen mücadelenin başarılarından bahsetti. Terörle mücadelede elde edilen ilerlemeleri ve bu konudaki kararlı duruşu aktardı. Bu, Türkiye’nin iç güvenlik politikaları ve bölgesel istikrar için attığı adımlar hakkında bilgi veriyor.

Ekonomik Gelişmeler ve Enflasyonla Mücadele

Dünyayı etkileyen enflasyonun Türkiye’yi de olumsuz etkilediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunu yenmek için güçlü bir kadro kurduklarını ve bu kadronun başına da Mehmet Şimşek’i getirdiklerini söyledi. Erdoğan, “Eski karanlık günleri kimse geri getiremeyecek. Bölgemizde bu kritik adımları atarken dünyayı etkileyen ve ülkemizi de etkileyen enflasyon meselesini göz ardı etmiyoruz. Güçlü bir kadro kurduk, bu kadronun başında da Batman’ın evladı Mehmet Şimşek var. Mehmet Şimşek’e tam itimadımız var İnşallah yılın ikinci yarısından sonra göstergeler düzelmeye doğru eğilimde olacaktır. Tüm hanelere sağladığımız 25 metreküplük ücretsiz doğalgaz desteğimiz bu yıl da devam ediyor. Enflasyon düştükçe ve deprem yükümüz düştükçe bunu daha çok programlı olarak halka destek sunacağız. Biz ne kimlik ne istismar siyaseti yapıyoruz sadece millete hizmet etmeye çalışıyoruz bu amaçla son 21 yılda Batman’a 91 milyar lira yatırım yaptık” diye konuştu.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.