islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3772
EURO
34,7641
ALTIN
2.437,45
BIST
9.977,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ, ÇEDES ÜZERİNDEN İSLAM’A SALDIRIYOR

CUMHURİYET KADINLARI DERNEĞİ, ÇEDES ÜZERİNDEN İSLAM’A SALDIRIYOR
25 Eylül 2023 10:58
A+
A-

Seküler-Laik kesimin İslam ve Müslümanlara olan kin ve nefret duyguları bitmek tükenmek bilmiyor.

Doğu Perinçek tayfasına yakınlığı ile bilinen Cumhuriyet Kadınları Derneği, İslam’a olan tahammülsüzlüğünü ÇEDES projesi üzerinden ortaya koymaya hazırlanıyor.

(ÇEDES) projesi, bilindiği gibi Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında ortak faaliyet yapılması noktasında anlaşılan önemli bir proje ve açılımı “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum”

ÇEDES, ilk, ortaokul ve liselerde ‘Değerler Eğitimi’ vermek üzere ‘manevi danışman’ görevlendirilmesine izin veren bir proje. Geçen eğitim-öğretim döneminde Çedes Projesine istinaden Eskişehir ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile İl müftülükleri arasında protokol imzalanmıştı.

Doğu Perinçek tayfasının yayın organı Aydınlık gazetesinin naklettiğine göre, CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür’ün CKD Şube Başkanlarına gönderdiği bilgilendirme ve görevlendirme yazısında şu ifadeler yer aldı:

“Eylül ayı başında yaptığımız Basın Açıklamasıyla CKD olarak millî eğitimde gündeme gelen karma eğitimin tartışmaya açılması, eğitimi dinselleştirmeye yönelik ÇEDES projesi ve Öğrenci Andı’nın okullarda okutulmaması konularında eleştiri ve taleplerimizi kamuoyuyla paylaşmıştık. Şimdi,ÇEDES projesinin iptal edilmesi ve ‘Değerler Eğitimi’nin Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ve ‘millî, halkçı, devrimci değerlerimiz’ kapsamı ile verilmesi amacıyla yeni mücadele başlatıyoruz.

HABER YORUM

Jakoben Laik sistemin, insanımızı getirdiği son noktayı görmek isteyenler, başını azcık kaldırıp çevresine bakabilirler.

Gençlerimizin deizm ve ateizm batağına saplandığını görmemek için ya kör olmak lazım ya da sağır. Tabi ki de ne sağır ne de körler… Seküler-laiklerin istediği de bu zaten. İnançsız, körü körüne bataklığın içinde yaşayan ama bataklıkta yaşadığını farkedemeyen ve bataklıkta yaşadığı halde bunu modernlik olarak görenler, İslam düşmanlarının ideal insan tipi konumunda.

Manevi değerlerine bağlı insan profili işlerine gelmez bu avenelerin… Kamalizm ile insanların gözlerini boyamak, laiklik illüzyonu ile özgürlükleri savunuyormuş gibi yapmak, bu tayfanın en başta gelen  görevlerindendir.

Bilmezler(!) ki tarihi süreç içinde dinsiz toplumlar yaşamamıştır ve bundan sonra da yaşayamayacaktır. Manevi değerlerden uzaklaştırarak toplumumuzu yok etme projesi içinde olan herkese buradan bir kez daha seslenmek istiyoruz.

“Allah vardır ve birdir. Hz. Muhammed (sav) onun kulu ve elçisidir.” Haramlar işleyerek şeytanın emri altına girmek özgürlük değil esaretin ta kendisidir.

Manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil,  İmani duygularından aldığı güç ve motivasyon ile çalışır ve ülkemizi ileriye taşıyabilir. Laiklikten ilham alanlar ise ancak, dört bir tarafı büst ve heykeller ile doldurarak başarıyı yakaladığını sanır.

Bu arada, LGBT lobilerinin kadın dernekleri üzerinden fonladığı dernekler arasında,  Cumhuriyet Kadınları Derneği de var mı diye sormadan geçemiyoruz.

MİRATHABER.COM

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.