islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5111
EURO
34,9079
ALTIN
2.434,99
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

DR. MUSTAFA KÜÇÜKALİ’YE ANLAMLI ÖDÜL

DR. MUSTAFA KÜÇÜKALİ’YE ANLAMLI ÖDÜL
29 Ekim 2023 10:00
A+
A-

İç Anadolu Birliği ve Dünya Muhabirler Birliği tarafından bilim dünyasının seçkin isimlerine kendi kategorilerinde verilen “Yılın Bilim İnsanı” ödülleri, bu yıl Kabakçı Konağı’nda sahiplerine takdim edildi.

Pek çok daldan bilim insanının bir araya geldiği törende, Organ, Doku ve Kök Hücre Derneği Genel Başkanı ve Pyrosoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Küçükali de Organ, Doku ve Kök Hücre alanında “Yılın Bilim İnsanı” ödülüne layık görüldü. Ödülü, İç Anadolu Birliği ve Dünya Muhabirler Birliği Türkiye Başkanı İsmet Taş takdim etti.

“Ödül, Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun!”

Ödülünü alırken bir konuşma yapan Dr. Küçükali, bu ödüle layık görülmekten mutlu ve gururlu olduğunu; insan sağlığı adına bilimsel çalışmalar yapmayı sürdüreceğini bildirdi. Ardından “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na çok yakın olduğumuz şu günlerde aldığımız bu ödül, Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun!” diyerek konuşmasını tamamladı.

Dr. Mustafa Küçükali Kimdir?

1965 Trabzon doğumlu olup, ilköğretim ve lise eğitimini Trabzon’da yaptı. Karadeniz Teknik üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Askerliğini Bitlis Tatvan’da yedek subay olarak tamamladı. Bir dönem Küçükalioğlu Vakıf Başkanlığını’da yürütmekte olan Mustafa Küçükali, Organ Doku ve Hücre Nakli Kurucu Dernek Başkanı. Evli ve 3 çocuk babası. İlk Türk ilacı mucidi ekibindendir.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.