islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3782
EURO
34,7437
ALTIN
2.429,32
BIST
10.012,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

FİLİSTİN’İ DESTEKLEYEN CELTİC TARAFTARINA UEFA’DAN CEZA!

FİLİSTİN’İ DESTEKLEYEN CELTİC TARAFTARINA UEFA’DAN CEZA!
23 Kasım 2023 10:41
A+
A-

UEFA’dan,  Filistini destekleyen Celtic taraftarına para cezası verildi.  Celtic ile Atletico Madrid takımı arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında tribünler aracılığıyla Filistin‘i destekleyen Celtic’e, para cezası verildi.

İskoçya ekibi Celtic ile İspanya’nın Atletico Madrid takımı arasında oynanan Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında tribünlerde Celtic taraftarları aracılığıyla Filistin bayrakları açılmış, “Yürü, yürü; yüreğindeki umutla ve asla yalnız yürümeyeceksin!”  sloganları atılmıştı.

UEFA, tribünlerde Filistin bayrağı açılmasını ve slogan atılmasını garip bir şekilde “saldırgan içerikli tahrik edici mesaj” olarak değerlendirerek  17 bin 500 avro para cezası verdi.

HABER YORUM

Öncelikle bizim takımlarımızın ve taraftarlarımızın yapamadığını yapan Celtic takımını ve taraftarlarını, Filistin davasına sahip çıkmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Yıllardan beri, Futbolun, insanları hayatın gerçeklerinden ve en önemlisi dini değerlerden uzaklaştırmak amacıyla hipnoz yolu olarak kullanıldığını yazdık ve anlatmaya çalıştık. Yüce rabbimizin tecellisine bakın ki, Gazze insanlarının Siyonist mezalim karşısında Müslümanca bir tavır sergileyerek dik durması, Futbolu dahi Filistin davasına hizmet eder konuma getirdi.

Bu olay karşısında UEFA’nın tavrı ise, mezkur sebeplerden dolayı Futbolu destekleyen  Siyonist ağa babalarının içine düştüğü çaresizliği gözler önüne seriverdi.

Gazze’de 46 gün boyunca bombalanan Filistinli kardeşlerimize çok üzüldük, çocuk cesetlerini gördüğümüzde gözyaşlarımıza hakim olamadık. Ancak Filistinli kardeşlerimizin ölümü öldüren bir tavırla topraklarına sahip çıkması, protesto için Londra’da toplanan yüzbinlerce kişinin kelime-i tevhid getirmesine, ABD’de ve dünyanın dört bir yanında  insanların İslamiyet ile müşerref olmasına vesile oldu.

Bütün bu olanlar karşısında bizler de yüce rabbimizin şu ayeti kerimesinin tecellisini, bir mucize olarak gördük ve yaşadık, elhamdülillah!

“…Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır.. ALLAH bilir, siz bilemezsiniz”

(Bakara Suresi 216.ayet)

MİRAT HABER

ETİKETLER: CELTİC, Filistin, Manşet, UEFA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.