islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

GAVURLAR, ALEYHİMİZE TOPYEKÜN İTTİFAK ETTİ

GAVURLAR, ALEYHİMİZE TOPYEKÜN İTTİFAK ETTİ
11 Mayıs 2023 11:15
A+
A-

4 Temmuz 1774 yılında  Thomas Jefferson önderliğinde bir komisyonun yayınladığı bağımsızlık bildirgesiyle kurulan Amerika, Siyonizme hizmet eden Siyonist bir devlettir. Zira bu bildirinin altına imza atan başta Benjamin Franklin olmak üzere  54 kişinin 50’si masondur.

Siyonizmin hedef ve planlarını burada sıralayacak değiliz çünkü konumuz bu değil.

https://www.mirathaber.com/abdyi-de-israil-yonetiyor/

Konumuz, başta Amerika olmak üzere Batı’nın, topyekûn aleyhimize kıyama kalkmasıdır. Özellikle 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek için startı veren şu andaki bunak Başkan Bıden’dır. Bunak Biden’ın Erdoğan için söylediklerini gelin aşağıda ki videodan izleyelim ve hatırlayalım.

 

Aslında Biden, bu açıklamalarıyla büyük itiraflarda da bulunmuş oluyor. “Akdeniz’de ki eylemlerini kısıtlamak zaman alacak” sözü, dünyanın dört bir yanını sömüren Amerika’nın Akdeniz’de ki Türkiye faaliyetlerinden hazımsızlık duyduğunun en büyük göstergesidir.

Diğer taraftan ise, özellikle Filistin konusunda hassas olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Siyonist düşüncenin desteklemeyeceği de gün gibi aşikardır.

Bölgemizde Irak ve Suriye’de istediğini yapan ve istediğini alan Amerika’nın, PKK ve PYD gibi terör örgütleri vasıtasıyla ülkemizi parçalamak ve bölmek için gerçekleştirmek istediği operasyonların, Erdoğan politikalarıyla akamete uğratılması, başta ABD olmak üzere Batı’nın topyekun aleyhimize ittifak etmesinin başlıca sebebidir.

Zira artık, “ben seni istersem F35 projesine alırım istemezsem çıkartırım” denildiğinde, gidip insansız hava aracı Kızıl Elmayı üreten bir Türkiye vardır ve böyle bir Türkiye Amerika’nın hiç mi hiç işine gelmemektedir.

Özellikle Akdeniz’de çıkacak olan Petrole gözünü diken ve bu konuda operasyon düşünen Amerika,  Yunanistan Dedeağaç’a (sınırımıza)askeri yığınak yapmış, Meral Akşener’in sarayı korumak için alıyor dediği S400’lerin alımından ve silah sanayimizin %80 yerlilik oranına kavuşmasından sonra yine planları akamete uğramıştır.

Silah Sanayimizin %80 yerli olmasından dolayı Artık Amerika, “Gel sana ucuz tank tüfek satayım ancak bu silahların modernizasyonunda senden çok büyük paralar alırım” da diyememektedir.

“Sana Heron satarım ama, teröristler bizim dostumuzdur. Bu sebeple ilk önce Heronlar sinyali İsrail’e gönderir, o bölgeyi terörist arkadaşlar boşalttıktan sonra gidip dağları taşları bombalarsınız” da diyememektedir çünkü artık Erdoğan sayesinde ülkemiz İHA ve SİHA’larını üretmektedir.

Sonuç olarak aleyhimize kıyama kalkan Başta Amerika olmak üzere Batı ve içimizde ki yandaş ve yoldaşları, öyle inanıyoruz ki 15 Mayıs sabahı Anadolu insanının basiretiyle karşı karşıya kalacaklar ve sinirden parmak uçlarını kemireceklerdir.

MİRATHABER.COM

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.