islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4031
EURO
34,5974
ALTIN
2.384,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

GAZZELİ ÇOCUKLAR DA İSRAİL’İN SONUNU GETİRECEK

GAZZELİ ÇOCUKLAR DA İSRAİL’İN SONUNU GETİRECEK
8 Ocak 2024 12:49
A+
A-

Bir dönemler Amerika’nın ünlü dış işleri bakanı Henri Kissinger başta olmak üzere bir çok düşünce kuruluşu ve istihbarat örgütü İsrail’in son dönemlerini yaşadığını dile getirmektedir.

YAHÜDİLER DE İSRAİLE ÖMÜR BİÇTİ

Gazze’de yapmakta olduğu katliam ile –şimdilik Amerika’ya karşı çıkıp savaşmayı göze alamayan– İslam dünyası başta olmak üzere neredeyse insanlığının tamamının nefretini kazanan ve yakında Amerika’nın da kendisini satma mecburiyetinde kalacağı İsrail’in sonunu görememek körlüktür.

Hakikat böyle olmasına rağmen -Acaba yanılıyor muyuz?- dediğimiz de oluyordu.

Bir iki gün evvel Gazzeli üç yaşlarındaki yaralı bir çocuğun İsrail’in saldırgan Yahudilerine yaptığı bedduaya tanık olunca İsrail’in sonu geldiğinde hiçbir şüphem kalmadı.

Böylesi yaralı bir yavrunun duası ret olunmaz. Duaları kabul edeceğini vaat eden Rabbimiz, o çocuğa yaptırdığı bedduayı ret etmez. Ret etmesi şanına uymaz.

Bu duayı, videosuyla birlikte sunmadan önce Hz. Süleyman’ın yağmur için yakaran bir karıncanın duasına yorumunu sunalım:

YAĞMUR DUASINA ÇIKAN KARINCA ve HZ.SÜLEYMAN

Ümmetinden bir grupla yağmur duasına çıkan Hz. Süleyman bu sırada bir karıncanın “ Allah’ım! Biz karıncalar da senin yarattığın varlıklarız. Suya muhtacız. Su yağdırmazsan helâk oluruz,” şeklinde dua etmekte olduğunu görünce beraberindekilere şöyle der:

-Dönebilirsiniz artık. Karıncanın duası bereketiyle sizin yağmur duanız da kabul edilmiştir. (Hakim Müstedrek1/328; İbn-i Kesîr Neml 2)

YAVRUMUZUN BEDDUASI

Ve şimdi soralım:

Bir karıncanın duası ret olunmazsa yüreği titreyen, gözü yaşlı yaralı bir yavrunun duası ret edilir mi?

MİRATHABER.COM – YOUTUBE