islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5103
EURO
34,8802
ALTIN
2.431,29
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

BÜYÜK CANAVAR AMERİKA İSRAİL YAVRU

BÜYÜK CANAVAR AMERİKA İSRAİL YAVRU
9 Aralık 2023 10:20
A+
A-

Büyük Canavar Amerika korkunç içyüzünü bir kez daha gösterdi.

Çünkü Amerika ateşkes talebini yine veto etti.

Yasal yetkisini kullanan BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in talebi üzerine açil olarak toplanan BM Güvenlik Konseyinde Amerika yine korkunç iç yüzünü gösterdi. İsrail’in yapmakta olduğu katliamı durduracak ateşkes talebini veto etti.

 

ZALİM AMERİKA

Amerika Amerika’dır. Büyük canavar Amerika’yı biz Müslümanlar iyi tanırız. Onun Irak’ta ve Afganistan’da döktüğü, ve PKK aracılığı ile Ülkemizde döktürdüğü kanları biliriz. Öfkemiz ve kinimiz yüreğimizde büyümektedir.

Dünyanın gözleri önünde Gazze’de yirmi bini aşkın insan, İsrail’in bombaları altında can verdi ve vermekte.

Bütün dünya İsrail’in Amerika’nın onayı ve hatta teşviki ile katliam yaptığını biliyordu. Bu bilgisi, son vetosu ile daha da bir pekişti.

 

BÜYÜK CANAVAR AMERİKA’NIN ZAVALLI HALKI

Amerika askeri gücüyle dünyayı yönetmek istediği için dünyanın en borçlu ülkesi. Alacaklılarının büyük çoğunluğunu oluşturan Yahudi bankerlere trilyonlarca faiz ödüyor.

Aslında Amerika, büyük zenginleri olan fakir bir ülke. Memurlarının maaşlarını bile borçlanarak verebiliyor. Sokaklarında çadırlarda yaşayan milyonlarca fakir insanları var.

Büyük Canavar Amerika’yı Yönlendiren Yahudiler…

Parasal ve medyasal gücüyle Amerika seçimlerini etkileyen Yahudi sermayedarlar…

Bu sebeple Yahudiler Amerika yönetimleri üzerinde etkili ve yönlendirici. Amerika’da yönetimleri Yahudi lobilerini etkisi ve talebiyle karar alıyor.

İsrail’e silah yardımı ve Birleşmiş Milletlerde İsrail lehine veto kararları böyle alınıyor. Acı olan İsrail’e yapılan silah yardımları, Yahudilerin silah fabrikalarından alınıyor ve parasını vergileriyle Amerika halkı ödüyor.

Gazzelilerin, Amerika halkının ve tüm insanların Mevlası Allahtır ve Allah Saburdur.

Zalimleri imhal (mühlet verir ) eder ama ihmal etmez.

Büyük canavar Amerika’nın da sonu gelecektir.

 

MiratHaber.comYouTube