islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3765
EURO
34,7590
ALTIN
2.432,17
BIST
10.002,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

HAHAMIN DİLİNDEN İSLAM VE GAZZE GERÇEĞİ

HAHAMIN DİLİNDEN İSLAM VE GAZZE GERÇEĞİ
18 Ocak 2024 15:30
A+
A-

HAHAMIN DİLİNDEN  İSLAM VE GAZZE GERÇEĞİ

Bazı gerçekler vardır ki, saklanamaz. Diğer bir deyişle, geçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü huyları vardır.

İsrail denilen terör örgütünün, 7 Ekim’den bu yana giriştiği katliamı dünyanın hiçbir şey yapmadan  izlemesi, hiç şüphesiz yüreğimizi yakıyor.

Aşağıda izleyeceğiniz video, aslında bir Hahamın ağzından durum tespiti niteliğinde… Müslüman El Kassam Tugayları  ile Siyonist askerlerin bir durum tespitini yapmış bu Haham.

Açıkça da söylemiş ki, biz Hamas’ın gücünü kıramayacağız. Çünkü….

Devamını videodan izleyin lütfen…

Ancak şunu belirtmek istiyoruz ki, bu sözleri söyleyen bir imam olsaydı, bütün laikler ortaya çıkardı. Ve demediklerini bırakmazdı herhalde.

Evet, İsrail’in ve ABD’nin  teknolojisi ve  parası, sabırla hareket edip iman gücüyle cihad eden Hamas karşısında bir işe yaramadı. Anca insanlıktan nasibini almamış bir şekilde sivilleri vurdular ve katlettiler. Bütün bu zulüm karşısında, sabırlı davranan ve Allah rızası için cephede savaşan Hamas, aslında bu savaşın kazananı oldu.

Zaten videoda ki haham bunu açık bir şekilde itiraf ediyor.

Bizler de bu olaydan hareketle şunu ifade etmek istiyoruz. Sekülerizmin hayat düsturu olarak benimsendiği bir dönemde savaşa girdiğiniz zaman, dünyalıklar için ölecek adam bulamazsınız. Ama İslami değerler söz konusu olduğunda şehit olmayı arzulayan milyonlarca insan bulabilirsiniz. Diğer bir deyişle, Fransa menşeli laiklik için ölecek kimseyi bulamazsınız ama , din , vatan, namus gibi kavramlar söz konusu olduğunda milyonları cephede bulabilirsiniz.

Biz de ki Çanakkale ruhunu örnek verelim ve bu savaşta 5 bin Filistinli kardeşimizle omuz omuza savaştığımızı da ekleyelim..

Yahudiler…. Onlar Çanakkale savaşında karşı cephede bize karşı savaşıyorlardı…

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

 

ETİKETLER: GAZZE, islam, Manşet