islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5581
EURO
34,9788
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Hangisi daha karanlık ve cehennemî?

Hangisi daha karanlık ve cehennemî?

Basına yansıyan tartışmalarda genelde hayır yoktur. Ama konu edineceğimiz olayda olduğu gibi istisnalar mümkündür.

Adnan Oktar ‘Mistik Paranoya’ olarak tanımlanabilecek hastalıklı bir kişiliktir. Bu konuda yazarımız Prof. Dr. Ali Seyyar hocamızın makalesinin okunmasını tavsiye ederim.

https://www.mirathaber.com/bir-baba-kayip-iki-kizini-adnan-oktarin-tv-sovunda-buldu-8-2976h.html

Ali Erbaş hocamızın Adnan Oktar ile ilgili olarak söyledikleri temelde doğrudur. Fakat usul dışıdır. Diğer bir yazar hocamız A.Galib Gümüşdere de bu konuya açıklık getirmişlerdir.

https://www.mirathaber.com/ali-erbas-adnan-oktar-tartismasi-7-3130h.html

Aşağıda Ali Erbaş hocamızın beyanları ile Adnan Oktar’ın cevaplarını beraberce okuyalım:

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Adnan Oktar açıklaması: “Tamamen akli dengesi bozulmuş”

(Adnan Oktar) Bizim de gördüğümüz zaman tüylerimizi diken diken eden, zaten bakmakta doğru değil öyle bir kanala. Bu kişi vaktiyle Yahudilik, Masonluk kitabını hazırlayan bir grubun başındaydı. Şimdi kendisi Mason olduğunu söylüyor. Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş. O konuda ceza aldı. Yahudilere ve Masonlara hakaretten ceza aldı. Şimdi öyle. Cezaevinde yatış sebeplerinden birisi de Atatürk’e hakarettir. 90’lı ya da 80’li yıllarda ben çok iyi biliyorum Atatürk’e hakaretten cezaevinde kaldı ama şimdi en büyük Atatürkçü olarak kendisini söylüyor. Dengesi bozulmuş bir insan. Biz bunun doğru olmadığını söylüyoruz. Ama o televizyonu kapatma yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığında değil ki, yetki kimdeyse onun kapatması lazım. İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi?”

http://www.hurriyet.com.tr/diyanet-isleri-baskani-erbastan-adnan-oktar-aciklamasi-tamamen-akli-dengesi-bozulmus-40727646

Adnan Oktar’dan Diyanet Başkanı Erbaş’a: “Kerhanelerden alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor”

T24’ün aktardığına göre Oktar da Erbaş için “Kerhanelerden, kumarhanelerden, içki fabrikalardan alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bir kere bunlar hakkında açıklama yaptınız mı, bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi” dedi.

Erbaş’ın’FETÖ konusunda geç kaldık’ açıklamasına değinen Oktar, Diyanet İşleri Başkanı’nın darbe girişiminin kilit ismi, firari Adil Öksüz’ün 2003 yılında hazırladığı “Ceza Hükümleri Açısından Tevrat ve Kur’ân” adlı doktora tezini sunduğu jüride bulunduğunu hatırlattı.

Adnan Oktar’ın programında yer alan ve’Kedicikler’ olarak bilinen kadınlar da, Erbaş’a “Tertemiz ortamlarda meşru şekilde dans eden Müslümanlardan rahatsız olma” dedi.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201802011032064760-adnan-oktar-diyanet-ali-erbas-kerhane-vergi/

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.