islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan 557 Teröristin İBB’de İşe Alındığı İddiası!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan 557 Teröristin İBB’de İşe Alındığı İddiası!
9 Aralık 2021 16:59
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM’deki bütçe görüşmeleri sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan personel alımlarına dair çarpıcı açıklamalara yer verdi. Bakan Soylu, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun İBB Başkanı olmasının sonrasında belediyeye 33 bin kişi alındığını, bunun 12 bininin güvenlik kayıtlarına bakıldığını, 557 kişinin PKK, DHKP-C, MLKP gibi örgütlerle bağlantılı olduğunu ifade etti.

BAKAN SOYLU: İBB’YE ALINAN 557 KİŞİ TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE BAĞLANTILI

Meclis’te konuşan Bakan Süleyman Soylu, İBB’ye yapılan alımlara dair şu ifadelere yer verdi:

İstanbul’a yaklaşık 33 bin kişi alındı ve bu 33 bin kişiden ancak 14 bin kişinin bilgisi bize intikal ettirildi ve 33 bin kişiden 12 bin kişiye ancak bakıldı, 455’inin PKK ve KCK kaydı var, 80’inin DHKP-C kaydı var, 20’sinin de MLKP kaydı var, 2’sini MKP kaydı var ve diğerlerinin de kayıtlarını her birinize gönderebilirim.

İMAMOĞLU GELİR GELMEZ 13 BİNDEN FAZLA VATANDAŞI İŞTEN ÇIKARMIŞTI

Yerel seçimler öncesi, CHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hiçbir işçinin ekmeği ile oynanmayacağını, işçilerin ne olursa olsun işlerine devam edeceklerini belirtmiş, ‘Namus sözü veriyorum’ demişti. Benzer açıklamalar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan da gelmişti. İmamoğlu, göreve gelir gelmez ilk iş olarak AK Parti döneminde belediyede çalışan 13 bin 312 emekçiyi işten çıkardı. Bu işçilerin çıkarılmasının ardından belediyeye 33 bin civarı işçi alındı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.