islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5689
EURO
34,8568
ALTIN
2.429,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

“İNSAN OLMANIN ŞEREF VE HAYSİYETİNİ ÇİĞNETMEYECEĞİZ”

“İNSAN OLMANIN ŞEREF VE HAYSİYETİNİ ÇİĞNETMEYECEĞİZ”
6 Temmuz 2022 10:32
A+
A-

Ankara STK Birliği: önce Ahlak ve Maneviyat Seferberliği ilan edilmeli sapıklık faaliyetleri yasaklanmalı ve sapkın STK’lar kapatılmalı!.
İnsan Olmanın Şeref ve Haysiyetini Çiğnetmeyeceğiz!

Aziz milletimiz ve kıymetli basın mensupları;
Tüm dünyada sistematik bir şekilde insan fıtratına yönelik organize bir saldırı başlatılmıştır. İnsanın değer dünyasını işlevsiz kılarak korumasız bırakmayı hedefleyen bu küresel saldırı yaşamın tüm alanlarında kendisini hissettirmektedir.
İnsan; değerler manzumesiyle bezenmiş, şerefli, onurlu ve haysiyetli bir varlıktır. İnsanın onur ve haysiyetini hedef alan bu küresel saldırılar son dönemde ahlaksızca, fütursuzca, haysiyet ve şereften uzak birtakım eylemlerle karşımıza çıkmaktadır.
Her türlü onursuzluğu, çirkinliği, ahlaksızlığı gerçekleştirerek, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, Toplumsal Cinsiyet Adaleti ve CEDAW, İstanbul Sözleşmesi gibi kılıflarla, küresel emperyalist odakların fonları yardımıyla organize olan LGBT yapıları bu güzide toprakları ve insanları hedef almaktadır.

Uluslararası kuruluşların ardına gizlenerek, alakalı ya da alakasız bütün olaylara dahil olan ve meşruiyet kazanmaya çalışan LGBT yapıları; tüm insanlığı kötülüğün, sapkınlığın, ahlaksızlığın normalleştiği bir dünyaya sürüklemektedir.
Her fırsatta vatandaşlarımızı ve güvenlik güçlerini kışkırtarak, sadece kuru bir gürültüyle gündeme gelmeye çalışan bu yapılar, emperyalizme ve uzantısı olan PKK’ya da selam durmaktadır.!

Tüm kainatın, dünyanın, insanların sahibi Cenab-ı Allah’tır!
Unutulmamalıdır ki, bu toprakların ve aziz milletimizin özü İslam’dır!
İslam’ın yasakladığı ve insanın onuruna, şerefine, izzetine, haysiyetine aykırı olan bu yapıların normalleşmesine de, meşru görülmesine de, nesillerimizi zehirlemesine de izin vermeyiz!

İslam’a göre insan yaratılışı gereği erkek ya da kadın olarak dünyaya gelir ve ihsan edilen bu muazzam nimet etrafında hayatını bir denge ve huzur içinde sürdürür. Mukaddes kitabımız, hayat rehberimiz Kur’an-ı Kerim sapkınlığa yönelen, sapkınlığı normalleştiren kavimlerin ibretlik ve acı sonlarını bize bildirmektedir.

İşte bu yüzden, sapkınlığın toplum hayatında normal karşılanması yönünde atılan her adımın karşısında olduğumuzun bilinmesini isteriz!
Küresel fon ve desteklerle beslenen, ifsat projeleri ile istismar edilen, isimleri Ayşe, Esma, Ahmet, Burak olan, hangi isimden ve yaştan olursa olsun bu sapkınlığa bulaştırılan insanlarımıza sesleniyoruz:

Bu bir sefalet projesidir ve sonu bedbahtlıktır.!
Biz bu zalimane döngünün içine zorla çekilmiş olan insanlara sesleniyoruz, gelin önce nefsinizi, kalbinizi ve imanınızı kurtarın; bizleri bu gayretinizde yanınızda destekçi olarak bulacaksınız. Yok eğer bu ifsat projesinin, insanı aşağılık kılan bu sürecin bir gönüllü unsuru iseniz; mübarek beldelerimizi kirletmenize, gençlerimize musallat olmanıza asla müsaade etmeyeceğiz.!

Bu süreçte özellikle üniversitelerin ve dolayısıyla gençlerin hedef kitle olarak seçildiğini görüyoruz.
Aziz milletimizin imkân ve kaynakları ile kurulmuş okullarımızda, muazzez beldelerimizde, kan ve can vererek koruduğumuz aziz vatanımızda, soysuzluğa geçit veremeyiz. Gençliğimiz üzerinde oynanan küresel çaplı organizasyonlara müsaade edemeyiz.!

Biz, bu ülkenin milli kadroları olarak oynanan oyunun farkındayız, Sivil Toplum anlayışımızın gerektirdiği bir duyarlılık içerisinde tavrımızı ortaya koymaktan imtina etmeyeceğiz. Bizi millet yapan din ve değer dünyamızı her zeminde müdafaa ve muhafazasında bize düşen görevi üstlenmeye devam edeceğiz. Ahlak ve maneviyat toplumun sadece bir kesimi için değil, bütün insanlarımızın huzuru ve bir arada yaşama kültürünün teminatı için gereklidir.

Özgürlük adı altında toplumu rahatsız edecek ve gençlerimizi ahlaksızlığa yöneltecek olan bütün eylemlerden, etkinliklerden, yapılardan uzak durulması gerekmektedir. Ahlakı örselenmiş bir toplumun, dini değerleri işlevsizleştirilmiş bir toplumun ayakta kalamayacağını biliyoruz.
Bunu bilen düşmanlarımızın bir operasyonu olarak algıladığımız, LGBT toplantı çağrılarına karşı mukavemet gösterecek ve asla müsaade etmeyeceğiz…!

Tüm insanlığı hayra, iyiliğe, güzelliğe, yani ÖNCE AHLAK ve MANEVİYATA davet ediyoruz.
Çağrımıza kulak verenler yanlarında her daim destekçileri olarak bizi bulacaklardır.
Aksi halde insanlığı felakete sürüklemeye devam edenler, gençlerimizi ve nesillerimizi zehirleyenler ise karşılarında sarsılmaz bir iradeyle bizi bulacaklardır!

Sefil LGBT organizasyonu günlerdir ülkemizi ve milletimizi tahrik eden yürüyüş ve eylemlerini şimdi de Ankara’da yapma kararı almıştır.
Bu yürüyüş ve eylemin organizatörleri, katılımcıları ve tüm destekçileri bilmeli ki, biz bu hayasız meydan okumanıza karşı sessiz kalmayacağız..!
Bu sürecin dış kaynaklı bir organize kaos süreci olduğunu, milletimiz ve devletimize karşı da bir meydan okuma olduğunu görüyoruz.
Millet olarak bu meydan okumaya karşı kanunların müsaade ettiği sınırlarda tavrımızı en net şekilde koyarken devletimizin de bu sürece kayıtsız kalmamasını istiyor ve yetkili makamlara sesleniyoruz.

İnsanlığın değerlerine savaş açmış bu topluluğa karşı gerekli tedbirleri almak ve düzenlenmek istenen yürüyüşe müsaade etmemek boynunuzun borcudur. Bunun yanı sıra sadece bu münferit eylemlerin iptal edilmesi yetmez, muhakkak LGBT organizasyonlarının aldığı fonlar kesilmeli, bu faaliyetlerin bir kaos planı olduğu gerçeği görülmeli, bu tür yapılanmalar kesinlikle yasaklanmalıdır.
Ankara da bulunan sivil toplum kuruluşları olarak dün olduğu gibi bundan sonra da her türlü ahlaksızlığın karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyor, düzenlenmek istenen ONURSUZ yürüyüşün karşısında olduğumuzu bildiriyoruz…!

Bu yürüyüşü gerçekleştireceklere son çağrımızdır; bu ifsattan vazgeçin, bu yürüyüşten vazgeçin, insan onurunu çiğnemekten vazgeçin…!
5 Temmuz 2022 Ankara Sivil Toplum Kuruluşları
Https://t.me/basinaciklamasi t.me/AileMeclisi t.me/SectikleriniDenetle

T.me/milliirade

https://channels.bip.ai/join/basintoplantisi medya https://chat.whatsapp.com/CEUGZKn99Jm01INF9DyUAG

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.