islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İSRAİL, BATI ŞERİA’DA FİLİSTİNLİLERE AİT BİR ARACI BOMBALADI

İSRAİL, BATI ŞERİA’DA FİLİSTİNLİLERE AİT BİR ARACI BOMBALADI
18 Ocak 2024 08:00
A+
A-

 

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın Nablus kentinde gerçekleştirdiği operasyonla, bölgede ki gerginliği bir kez daha tırmandırdı. Filistin resmi ajansı WAFA’nın aktardığına göre, İsrail’e ait bir insansız hava aracı (İHA), Nablus’un doğusundaki Balata Mülteci Kampı yakınlarında bir aracı hedef aldı. Aracın patlaması sonucunda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

İsrail güçlerin, Filistinli ekiplerin müdahalesine izin vermediği olayda aracın alev alarak patladığını açıklandı. Olay yerinde yapılan incelemelerde araçta bulunan Filistinlilerden bazılarının hayatını kaybettiği, bir kişinin naaşına ulaşıldığı ifade edildi. Ancak, İsrail güçleri bazı Filistinlilerin naaşlarını alarak bölgeden ayrıldı.

Filistin Kızılay’ı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin bölgeden çekilmesinin ardından bir Filistinlinin naaşına ulaşıldığı belirtildi. Ancak, İsrail güçlerinin çekilmeden önce vurulan araçtaki bazı Filistinlilerin naaşlarını da alıp götürdüğü ifade edildi.

Olayın ardından İsrail güçleri, Balata Mülteci Kampı’na sabah saatlerinde baskın düzenledi. Gerçek mermi ve göz yaşartıcı gaz kullanarak Filistinlilere müdahalede bulunan İsrail güçleri, bölgedeki gerginliği artırdı.

İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinde başlattığı Gazze’ye yönelik saldırının ardından, Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor. 7 Ekim’den bu yana İsrail güçleri ile yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 355 Filistinli hayatını kaybetti.

HABER YORUM

Terör örgütleri, adı üstünde karanlık örgütlerdir. Ama İsrail terör örgütü daha da karanlık bir yapıya sahiptir.

İsrail, Filistinlilerin bulunduğu bir aracı vuruyor ve ölü ya da yaralı bilemiyoruz, insanları alıp götürüyor.

Bu da haklı olarak bize, Siyonist İsrail’in, canice organ hırsızlığına devam ettiği gerçeğini gösteriyor.

Mirat Haber olarak bu konuda, daha önce de haber yapmış kamuoyunun dikkatine sunmuştuk.

İSRAİL ÖLÜ BEDENLERDEN ‘ORGAN ÇALIYOR MU?’

Dedik ya… Karanlık örgüttür terör örgütleri. İsrail ise daha bir karanlıktır.

İnsanları vurduktan sonra, naaşını kaçıracak kadar zalim ve karanlık…

Ama unutmayalım ki hayatın bir gerçeği var. Yahudilerin kurduğu hiçbir devlet, 80 yıldan fazla ayakta kalamamıştır. İsrail’in bu çırpınışları, son çırpınışlarıdır. 7/Ekim 2023 tarihi, İsrail için sonun başlangıcını ifade eden bir tarihtir.

MİRATHABER.COM – YOUTUBE