islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

İSRAİL HAMAS’I SAVUNAN ÜLKELERİ TEHDİT ETTİ

İSRAİL HAMAS’I SAVUNAN ÜLKELERİ TEHDİT ETTİ
14 Kasım 2023 13:00
A+
A-

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir, yaptığı son açıklamasında Hamas’ı savunan ülkeleri açıkça tehdit etti.

Gözü dönmüş İsrail’in Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir, Masum Gazze halkını savunanları şu sözlerle tehdit etti:

“Açık olmak gerekirse; Hamas‘ı yok edeceğiz dediğimizde, bu aynı zamanda Hamas’ı kutlayanları ve onları destekleyenleri de kapsıyor. Hepsi terörist ve yok edilmeleri gerekiyor.”

HABER YORUM

Gözü dönmüş ve gözünü kan bürümüş İsrailli yetkililer, dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. “Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış” misali, Filistin topraklarında hırsızlıklarını ve zalimliklerini hiç  düşünmeden, konuşmaya, insanları ve ülkeleri tehdit etmeye devam ediyorlar.

Ey İsrail!

Sen Filistinlilerin topraklarını çaldığın için, Filistinlilerin evlerine “Yerleşimci” adı altında el koyduğun için hırsızsın!

Sen, masum sivil halkı katlettiğin için zalimsin!

Hamas ise, sen ne kadar terör örgütü olarak lanse edersen et, topraklarını savunan bir yapıdır ve ülkesini savunmaktadır.

Burada asıl terörist olan, Sivil halkı bombalamaktan kaçınmayan, çocukları ve kadınları katleden, hastaneleri dahi bombalayacak kadar zelil olan İsrail örgütüdür.

MİRATHABER.COM

 

 

ETİKETLER: Filistin, HAMAS, İsrail, Manşet