islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4302
EURO
34,7481
ALTIN
2.430,59
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

İSRAİL SİVİL KONVOYU BOMBALADI: 70 ÖLÜ

İSRAİL SİVİL KONVOYU BOMBALADI: 70 ÖLÜ
15 Ekim 2023 01:13
A+
A-

İşgalci Siyonist İsrail katliamlarına devam ediyor. Gazze şeridinde yerinden yurdundan edilmiş insanların oluşturduğu konvoyu bombalayan İsrail, kadın ve çocukların oluşturduğu 70 kişiyi öldürdü.

Gazze içişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İsrail savaş uçakları savaş nedeniyle Gazze’yi terk eden Filistinli sivil vatandaşlarının  konvoyununa saldırarak 70 kişiyi katletti.

 Filistin resmi haber ajansı Wafa, saldırıyı “yeni bir katliam” şeklinde niteledi.

Wafa ajansı, Gazze’nin güneyine ulaşmak için yollara düşen üç ayrı kafilenin Salahaddin ve Reşid Caddelerinde bombalandığını ve 70 kişinim öldüğünü duyurdu.

HABER YORUM

İsrail’in bugüne kadar yaptığı katliamlar, artık olayın bir Soykırım olduğunu gözler önüne seriyor. İşin garip yanı ise, laf başı İnsan hak ve hürriyetlerinden söz eden Batılı devletler, bu soykırıma seyirci kalmakla yetinmiyor, işgalci ve zalim İsrail devletinin yanında yer alıyorlar.

Mirat Haber olarak, ilk günden itibaren Filistinli kardeşlerimizi destekledik ve dualarımız ile onların yanında olmaya çalıştık. Bu olayda hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet dilerken,  artık Filistin konusunun İslam aleminin uyanışına ve dirilişine vesile olmasını da yüce rabbimizden niyaz ediyoruz.

 

MİRATHABER.COM

 

ETİKETLER: Filistin, İsrail, Manşet