islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

KILIÇDAROĞLU’NDAN SAYGISIZ DAVRANIŞ

KILIÇDAROĞLU’NDAN SAYGISIZ DAVRANIŞ
3 Haziran 2023 10:16
A+
A-

TBMM’nin yeni dönem açılışını izlemek için meclis salonuna gelen  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendine ayrılan locaya geçerken, Kemal Kılıçdaroğlu yapıştığı koltuktan ayağa kalkmadı.

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Başkan seçilen Recep Tayyip Erdoğan, meclis salonuna girdiğinde, ayağa kalkıldı ve alkışlarla karşılandı. Ancak Kılıçdaroğlu’nun ayağa kalkmaması dikkatlerden kaçmadı.

TBMM salonunda, ayağa kalkmayan sadece Kılıçdaroğlu değildi. CHP ve HDP milletvekilleri de ayağa kalkmayınca, millet iradesinin temsil edildiği TBMM çatısı altında nahoş bir durum oluştu.

HABER YORUM

Anlaşılan o ki Sayın Kılıçdaroğlu’nun seçimlerden önce başlattığı helalleşme ve barışma turları ve söylemleri, kuru gürültüden başka bir şey değilmiş. Samimiyetten uzak, seçim kazanmak için yapılan takiyye turları ve söylemleriymiş. Meğerse bırakın bazı toplum kuruluşlarıyla barışmayı, Sayın Kılıçdaroğlu kendiyle bile barışamamış.

Demokrasiye inandığını söyleyen ancak sandıktan çıkana saygı göstermekten aciz olduğunu gösterenler hakkında halkımız, “İyi ki bunlar iktidar olmamış” yorumlarında bulundular.

Demokrasilerde sandıktan çıkan millet iradesinin baş tacı edilmesi, kaybedenin kazanını kutlaması gerekirken, bütün bunların yapılmadığı gibi kazanan tarafa saygısızlık yapılması, bunu yapanların demokrasi olgunluğuna erişmediğini gösterir.

Burada Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekillerinin yaptıkları, siyasi etiğe ters bir durumdur. TBMM çatısı altında, saygı gösterilmesi gereken Erdoğan değil milletin iradesidir. Bu milletin iradesi de “Tayyip Erdoğan” demiştir.

 KARDEŞ OLUN

Biz buraya Peygamberimizin (as) bir hadisi şerifini alalım… Bu hadisten mesajı alan alır almayan başka bir bahara kalır…

“Sakın birbirinize haset etmeyin! Küsmeyin, birbirinizden nefret etmeyin! Birbirinize sırt çevirmeyin! Ey Allah’ın kulları! Kardeş olun!”

MİRATHABER.COM

TBMM     TAYYİP ERDOĞAN        KILIÇDAROĞLU      CHP      

KILIÇDAROĞLU, SECCADE VE FOTOĞRAF

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.