islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

KUDÜS’TE CUMA NAMAZI KILMAK İSTEYENLERE YİNE MÜDAHALE EDİLDİ

KUDÜS’TE CUMA NAMAZI KILMAK İSTEYENLERE YİNE MÜDAHALE EDİLDİ
12 Ocak 2024 15:48
A+
A-

İsrail Polisi, Mescid-i Aksa’ya Cuma Namazı Kılmak İsteyen Filistinlilere Gaz Bombalarıyla Müdahale Etti.

 

İşgal Altındaki Doğu Kudüs’te Kısıtlamalar Devam Ediyor

Doğu Kudüs’ün işgal altındaki bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’da cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere karşı İsrail polisi, 14. haftada da geniş kısıtlamalar uygulamaya devam ediyor.

Bugün yaşanan olayda, Mescid-i Aksa’ya giriş izni alamayan Filistinliler, Vadi el-Cevz Mahallesi’nde cuma namazı kılmak zorunda kaldılar. Ancak, bu mahallede namaz kılan Filistinlilere İsrail polisi tarafından gaz bombalarıyla müdahale edildi.

Olayın ardından bölgede tansiyon yükselirken, Filistinliler ile İsrail polisi arasında gerilim devam ediyor. Filistinli sivillerin, Mescid-i Aksa’da ibadet etme haklarının kısıtlanması uluslararası toplumdan da tepki çekiyor.

Filistinli yetkililer, İsrail’in bu tutumunu sert bir dille eleştirirken, uluslararası topluma olaya müdahale etme çağrısında bulunuyorlar.

HABER YORUM

Namaz kılanlardan korkacak kadar acziyet içinde İsrail ve İsrail’in korkaklardan oluşan ordusu….

Cuma namazı kılmak isteyenlere ya da kılanlara gaz bombası ve gerçek silahla saldıracak kadar da cani ve acımasız bu Siyonistler…

Hem de bunu sadece 7 Ekim’den bu yana değil, yıllardan beri yapıyorlar…

Evet, biz inanıyoruz ki Müslümanlar, gün gelecek Mescid_i Aksa’da kurşun yemeden ve darp edilmeden özgürce namazlarını kılabilecekler.

İsrail ve Siyonistleri, takındıkları bu canice tutum nedeniyle tekrar tekrar kınıyoruz ve diyoruz ki; “İslam güneşi doğacak ve sizi de ısıtacak emin olun!”  İşte o gün, çokta uzakta değil emin olun!

MİRATHABER.COM.- YOUTUBE

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.