KUR’AN KURSUNU BASTI İMAMA SALDIRDI

Bazı siyasilerimizin Kur’an Kursları aleyhine yaptığı açıklamalar ve Sosyal Medya platformlarında ki Kur’an Kursu karşıtlığı paylaşımlar, İzmir’de çirkin bir saldırıya sebep oldu.

F.Ç  (35) isimli şahıs, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Çiğli ilçesi Atatürk Mahallesi’ndeki Kuba Mescidi’nde açılan yaz Kur’an Kursunu bastı. Fırat Ç. “Öğrencileri zehirlemeyin. Ben Allah’a inanmıyorum” diye bağırdıktan sonra elindeki bastonla imamı da kolundan yaraladı.

Gözaltına alınan şüpheli, “Uyuşturucu almıştım pişmanım” diye ifade verdi. F.Ç “Kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABER YORUM

Kur’an Kurslarını” eleştiren ve buralarda Bilim’in B’si bile olmaz diyen bazı siyasilerimiz bu haberi duyduklarında sevinirler mi bilemiyoruz.

Ama Sosyal Medya denilen gayya kuyusunun, insanları Kur’an Kursuna saldıracak kadar etkilediğini bu olaydan anlayabiliyoruz.

“Özrü kabahatinden büyük” derler ya atalarımız…. F.Ç’nin ifadesinde ki “Uyuşturucu almıştım pişmanım” kabilinden sözleri de ilginç olmuş.

Oldu o zaman, kafayı çeken herkes, camiye saldırsın, Kur’an Kursuna saldırsın…

Saldırgan bu iğrenç fiili gerçekleştirirken ne demiş. “ Ben ateistim, çocukları zehirlemeyin”

Ulan Müptezel herif!

Bu ülkede senin inanmama, ateist olma özgürlüğün var da insanların çocuklarını Kur’an Kursuna gönderme ve namaz kılacak kadar dinini öğretme özgürlüğü yok mu?

Çocukların bulunduğu bir ortama saldıracak ve şiddet uygulayacaksın öyle mi?

ZİHNİYETİNİZ BATSIN!

“Kim Allah’a, meleklerine, peygamberlerine, Cebrâil’e ve Mikâil’e düşmansa, Allah da o kâfirlerin düşmanıdır.”  (BAKARA 98)

MİRATHABER.COM

 

 

Recent Posts

  • Gündem

Ali Rıza Demircan Hocamız Akit TV’de..

Ali Rıza Demircan Hocamız, 15/05/2024 tarihinde, Akit Tv'de Fatih Duman'ın hazırlayıp sunduğu Kürsü programına katılacak.…

4 saat ago
  • Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan: İsrail’in Filistinlilere Karşı Uyguladığı Şiddet Soykırım Fiilidir

Dışişleri Bakanı Fidan: İsrail'in Filistinlilere Karşı Uyguladığı Şiddet Soykırım Fiilidir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in…

6 saat ago
  • Gündem

İsrail’in Korkulu Rüyası: Gazze Tünelleri

İsrail'in Korkulu Rüyası: Gazze Tünelleri Hamas'ın Tünelleri İsrail'in Ezberini Bozuyor: Gazze'deki Direnişin Karşılığı İsrail'in Gazze'deki…

7 saat ago
  • Gündem

İsrail’in İkiyüzlü Kutlama Eylemleri ve Filistin Direnişi

İsrail'in İkiyüzlü Kutlama Eylemleri ve Filistin Direnişi İsrail'in Kuruluş Yıldönümü ve Filistin'deki Tepkiler İsrail'in kuruluşunun…

8 saat ago
  • Gündem

Ahmet Misbah Demircan Ünlü Tarihçi Abdülcelil Temimi’yi Ziyaret Etti

Ahmet Misbah Demircan Ünlü Tarihçi Abdülcelil Temimi'yi Ziyaret Etti Tunus Büyükelçisi  Ahmet Misbah Demircan, Ünlü…

8 saat ago
  • Gündem

Erdoğan’dan Miçotakis’e Sert Hamas Cevabı

Erdoğan'dan Miçotakis’e Sert Hamas Cevabı CB Erdoğan, Yunanistan Başbakanı'na Hamas İçin Cevap Verdi: "Direniş Örgütüdür"…

10 saat ago