islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4302
EURO
34,7481
ALTIN
2.430,59
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Londra’da Öğretmenler İsrail’i Protesto Etti

Londra’da Öğretmenler İsrail’i Protesto Etti
10 Şubat 2024 11:42
A+
A-

Londra‘da Öğretmenler İsrail’in Gazze Saldırılarını Protesto Etmek İçin İçişleri Bakanlığı Önünde Toplandı.

Londralı öğretmenlerden İsrail’i protesto: Londra’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı bir araya gelen öğretmenler, İçişleri Bakanlığı önünden başlayarak Eğitim Bakanlığı’na yürüyüş düzenledi ve Başbakanlık Ofisi’nde etkileyici bir protesto gerçekleştirdi. Göstericiler, İsrail’in Gazze’deki çocuk katliamlarına karşı çıkarak, binanın önüne kan renginde boya dökülen bebek kıyafetleri ve hayatını kaybeden çocukların fotoğraflarını bıraktı. Protestoya katılan öğretmenler, duygusal açıklamalarda bulunarak, Filistin halkının maruz kaldığı zorluklara dikkat çekti

Öğretmenlerden Güçlü İsrail Karşıtı Mesaj

Londra’da bulunan öğretmenler, İsrail’in Gazze’deki çocuk katliamlarını şiddetle protesto etmek için bir araya geldi. İngiltere’nin başkentindeki İçişleri Bakanlığı binası önünde başlayan gösteri, Eğitim Bakanlığı’na yapılan bir yürüyüşle devam etti ve nihayetinde Başbakanlık Ofisi 10 Numara’nın bulunduğu Downing Street’e ulaştı. Göstericiler, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı bir tepki göstermek amacıyla bir dizi etkileyici eylem gerçekleştirdi.

Kanlı Protesto: İsrail’e Tepkiler Şehri Sardı

Protesto sırasında, öğretmenler İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dikkat çekmek için İçişleri Bakanlığı binasının önüne kan renginde boya dökülen bebek kıyafetleri ve oyuncakları bıraktı. Aynı zamanda, hayatını kaybeden çocukların fotoğrafları da binanın önüne yerleştirildi. Filistin bayrakları ve çeşitli sloganlarla donatılan öğretmenler, “Soykırımı durdurun” ve “Şimdi ateşkes” gibi çağrılarla seslerini duyurmaya çalıştı.

Protestoya katılan öğretmenlerden biri olan Freddy Vanson, Gazze’deki insanların yaşadığı zorlukları ve acıları ilk elden gözlemleyen isimlerden biri. Vanson, Filistin halkını desteklemek için 20 yılı aşkın bir süredir çaba harcıyor ve yaşananların bir soykırım olduğunu net bir şekilde ifade ediyor. Öğretmenler, sadece Gazze’deki çocuk katliamlarına değil, aynı zamanda hastanelerin ve okulların bombalanmasına da karşı çıkarak, “Özgür Filistin” ve “Gazze’ye karşı savaşı durdurun” gibi sloganlarla seslerini yükseltiyorlar.

HABER YORUM
Siyonist ve katil İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırım devam ederken, bu sefer ateşkes çağrıları Londralı öğretmenlerden geldi. Londralı öğretmenlerden gelen “Soykırımı durdurun” çağrısı, gündeme otururken, ister istemez bizim aklımıza da şöyle bir soru takılı verdi.
“Sahi bizim öğretmenlerimiz neredeler?”
Her şeyi çok bilen, her konuyu laiklik ve Atatürkçülüğe bağlayan ve onunla her sorunu çözeceğini zanneden Öğretmenlerimiz nerede?
Hani, maaşına  ne kadar zam alırlarsa alsınlar aldıkları zammı beğenmeyen öğretmenlerimizden bahsediyorum.
Maalesef Filistin meselesinde öğretmenlerimizi sahada pek göremedik… Samimiyetimizle ifade etmek istiyoruz ki öğretmenlerimizi, kendilerine yakışır akıllıca İsrail karşıtı eylemlerde görmek isterdik.
Ne diyelim?
Müslümanlar ve insanlık Gazze sınavına tabi tutuldu ama… Müslümanlar bu sınavda başarılı olamadı..
MİRATHABER.COM  –YOUTUBE-
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.