islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

MERAK EDİYORUZ NASIL CİDDİ SONUÇLARI OLUR MUŞ?

MERAK EDİYORUZ NASIL CİDDİ SONUÇLARI OLUR MUŞ?
6 Mart 2024 15:30
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile görüştü. Görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti  ve dünya basınında geniş yer buldu.

Dünya basınında yer alan haberlere göre Erdoğan “İsrailli yerleşimcilerin İsrail – Filistin çatışmasının çözümündeki ana engellerden biri olduğunu”  dile getirdi ve şöyle dedi:

‘Radikal İsrailli siyasetçilerin, Müslümanların Harem-i Şerif’e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır.’

DOĞRUSU MERAK EDİYORUZ

Doğrusu biz de merak ediyoruz. 13 430’u çocuk olmak üzere 30 bini aşkın Gazzeli mazlum Müslüman dünyanın ve de Türkiye’nin gözleri önünde katledildi ve edilmekte. Ne oldu?

Hakkını yemeyelim Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İsrail’i en ağır bir dille suçladı ama siyasi ve ticari ilişkilerimiz bile devam ediyor.

Şimdi de yine büyük mü büyük laflar ediliyor :’Radikal İsrailli siyasetçilerin, Müslümanların Harem-i Şerif’e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır,” deniyor.

Biz de merek ediyoruz. 30 bini aşkın insan katledildi, ciddi sonuçları olmadı da ”Müslümanların Harem-i Şerif’e girişinin kısıtlanması”nın mı ciddi sonuçları olacak?

Mesela ne olabilir?

a.) İhvanü’l – müslimin’e ölüm cezaları yağdıran Sisi ve futbol – güzellik yarışmaları organizatörü Suudi prensi Selman ile askeri komutanlar eşliğinde Ramazan’da Mesciddi Aksa’da Cuma namazı kılmak üzere Kudüs’e mi gidilir?

b.) Üç lider ateşkes duyurusu ile kendilerinin götüreceği ve dünyadan gelecek yardımları organize emek üzere Refah sınır kapısına ve Gazze kıyılarına mı gider?

c.) Yoksa askeri bir çıkartma mı yapılır?

Artık bizi bile inandıramayan yönetimimizin İsrail’e mi etkisi olur.

Kendimizse güldürmeyelim. Hem Rabbimiz  “Ey Müminler! Yapmayacağınız /yapamayacağınız  işleri niçin söylüyorsunuz?” buyurmuyor mu?

ARD

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

Yorumlar
  1. Ahmet Ağırakça dedi ki:

    Türkiye’nin askeri bir müdahale yapması mümkün değil böyle bir politika şimdi yapılır kendini göstermediği gibi bunun uluslararası Konjektör ve Amerika’nın tasarrufundan dolayı Türkiye’nin buna kalkışması mümkün değildir
    Ancak yiyecek ve yiyecek yardımlarının ilacın ve doktorun oraya ulaşması zaruridir bunu İslam ülkelerinin on kadar lideri bir araya gelip hepsi birlikte refah kapısına gidip cc ile birlikte bu kapıyı açmaları ve tırların içeriye girmesini sağlamaları gerekir bunu yaparlar mı bilmiyorum kimseden beklentimiz kalmadı 35.000 40.000 kişi öldü gitti enkaz altında kaç kişinin olduğu bile sadece tahmin edilebiliyor فصبر جميل والله المستعان demekten başka bir çaremiz yok