islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3365
EURO
34,7792
ALTIN
2.387,41
BIST
10.265,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

MİLYARLIK KREDİ ALANLARLA BÜYÜK İTHALATÇILARLA VURABİLİRSİNİZ

MİLYARLIK KREDİ ALANLARLA BÜYÜK İTHALATÇILARLA VURABİLİRSİNİZ
20 Nisan 2024 10:00
A+
A-

Önce haberi ama sonra da yorumumuzu mutlaka okuyalım.

{AKP’de ıstakozun hemen ardından topluma yansıyan ikinci olay: Rolex’li vekil

Yeni kahramanımız AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu. Kendisi  Meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekip paylaşır. Ama kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince de sili verir. 19 Nisan 2024}

PEYGAMBERİMİZİN ÖNEMLİ  UYARISI

Aziz Peygamberimiz,  Ramazan ayında bir gece Mescid-i Nebi’de itikâfta iken kendisini ziyarete gelen eşi Safiye’yi yola koyar. Bu sırada iki sahabi belirir. Onlar, Peygamberimizi yanında bir kadınla görünce süratlenirler. Peygamberimizi onları durdurur. Onlara, yanımdaki kadın eşim Safiye’dir dedikten sonra şu ilaveyi yapar: Şeytanın kalplerinize şer aşılamasından korktum.

Bu olaydan çıkarılması gereken ana ders şudur:

İnsanları şüpheye düşürerek aleyhine konuşmasına sebep olmayacaksın.

ORİJİNALİNALİ PAHALI TAKLİD SAAT

Çin’e giden bir yakınım bana Türkiye’de orijinali 275 bin liraya satılan  ünlü bir marka saatin 100 dolara aldığı taklidini getirdi. Son derece gösterişli ve ancak uzmanların taklit olduğunu anlayabileceği muhteşem bir görünümde.

Bu saati bir televizyon programında taktım. Ama kızlarımdan birinin n uyarısıyla çıkardım. Bir hoca olarak lüx eşya kullanımına olumsuz örnek olurum endişesiyle bir daha da kullanmadım.

GÜNÜMÜZ AK PARTİSİ

Ak Partisinin iktidara gelmesine dolaylı olarak katkı verenlerdeniz. Partiye giderek âhiret sorumluğu taşımayan çıkarcı ve dünyacı takımı hakim oldu. Yerli üretim karşıtı vurguncu ithalatçılar öne çıktı. Özellikle son beş yıldır uyarmak için çırpındık. Ama nafile… Gavur kapiği etmez adamlar bizi ricalden saymaz oldu. Biz de onları gönümüzden çıkarıp attık.

Yeni tip Ak Parti millet vekilleri için  lüx ve pahalı bir mekânda  istakoz yemek, cinsel partner olması için arkadaş edinmek ve rolex saatle gösteriş yapmak artık umuru-u âdiyeden  oldu. Bunlarla Ak partiye darbe vurulamaz. Çünkü bu olumsuzluklar muhaliflerinde de var.

Darbe vurabilmek için örneğin milyarlık kredileri, bu kredilerle yerli üretimi baltalayarak  yapılan ithalatları kovalamak lazım. Aranırsa bulunabilecek örnekler de az değildir.

Bundan sonra CHP de görünürde dindarlaşacaktır. İslam’ı hayat nizamı olarak algılayamayan ama kişisel hayatında namazlı niyazlı olan bilinçsiz siyasileri ve müritleri kovalayalım.  İslam karşıtı açık Kemalistlerin dönemi bitti. Yeni trend başladı. Böyle biline.

Eymen Erdemli

MİRATHABER.COM  -YOUTUBE- 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.