islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4666
EURO
34,7738
ALTIN
2.441,31
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Netflix’in 2022’deki Dizileri

Netflix’in 2022’deki Dizileri
2 Aralık 2021 10:59
A+
A-

Yeni medya türünün öncüsü Netflix 2022’de de izleyicilerin önüne dolu paketlerle çıkıyor. Yayınlarında hiç bir ahlaki ve insani değerlerin tanımayan Netflix yayın platformu, yeni dönemde yine kitlelerin ahlakına, sosyal yaşamına ve değerlerine zarar verecek bir çok dizi yayımlayacak.

NETFLİX, AHLAK DÜŞMANI

Özellikle ergen yaştaki çocukların kendi cinsel kimliklerinin dışında üçüncü cinsel kimliğe ve kimliksizliğe yönelten bu platform, toplumsal değer ve ahlak yargılarını yerle bir ediyor. uzmanlar, bu yayın platformunun belirli bir amaca ve uzun vadeli projelere hizmet ettiğini belirterek şunlara dikkat çekiyorlar:

“Gençler arasında cinsel kimliksizliği yaymasının amacının dünya nüfus oranını düşürmek, evlilik kurumunu bitirmek ve fertleri toplumsal varlıktan alıkoyup yalnız birey haline getirerek daha da kolay sömürülebilir hale getirmek”

Ve Netflix, 2022’de piyasaya sürülecek olan dizileri resmen açıkladı. 

Böylece, 14 Ocak’ta “Arşiv” dizisi 28 Ocak’ta yayınlanacak -In From The Cold, 1 Şubat’ta “Raising Dion” ikinci sezonunun galası yapılacak ve 2 Şubat’ta- “Vikingler: Valhalla” dizisi.

2022’de ekranlar ayrıca The Witcher: Origin of Blood, The Sandman, Resident Evil, Magic: The Gathering, Umbrella Academy’nin üçüncü sezonu, Cyberpunk: Edgerunners, Army of the Dead: Lost Vegas, All We’ dizilerini de görecek. re Dead, “The Cuphead Show, Alice in the Frontier 2. Sezon ve Lock and Key 3. Sezon.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.