islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
ALTIN
2.507,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Snowden’in Tüyler Ürpertici İfadesi COVID’in Gerçek Kökenini Ortaya Koyuyor

Snowden’in Tüyler Ürpertici İfadesi COVID’in Gerçek Kökenini Ortaya Koyuyor

ABD’li  eski CIA özel ajanı Edward Snowden, koronavirüs enfeksiyonunun gerçek kaynağını anlattı. ABD özel servisleri tarafından dünya çapındaki devletlerin vatandaşlarının toplam gözetimi hakkındaki bilgilerin gizliliğini kaldıran ajana göre, kendine saygısı olan her immünolog, bir pandeminin önlenemeyeceğini anladı. Eski NSA çalışanının sözleri kendi alanında saygınlığı ile bilinen  Popular Mechanics dergisi tarafından da yayımlandı.  Eski ajan Snowden, geleceğin doktorların tahmin ettiğinden daha az riskli olabileceğinden emin.

“Koronavirüsün yayılmasını izleyen her bilim insanı, her araştırmacı bir pandeminin olacağını biliyordu. Yine de sistem bizi hayal kırıklığına uğrattı” sözeri yeniden Koronavirüs ile ilgili kuşkuları daha da güçlendirdi.

Snowden ayrıca, ilk enfeksiyon vakalarından sonra, tatsız olayı bir şekilde kamuya açıklayabilecek olan tüm gazetecileri ülkeden kovan Çinli yetkililerin davranışlarını açıklayan çok şey olduğunu öne sürdü. Eski CIA ajanı, hayali özgürlük uğruna insanlığın liberal dünyayı feda etmesi gerektiği konusunda öfkeli.

Snowden , VICE için Shane Smith ile özel bir röportajında şunları söyledi:

“Otoriterliğin yayılmasıyla, olağanüstü halin getirilmesiyle sadece haklarımızı feda etmiyoruz. Koronavirüsün birinci dalgası, ikinci dalgası, on altıncı dalgası geçtiğinde kazanılan pozisyonların korunmayacağına gerçekten inanıyor musunuz? Bu etkileşim algoritmaları kaydedilmeyecek mi? Nasıl kullanıldığı önemli değil.”

EDWARD SNOWDEN KİMDİR?

Edward Snowden’in, dünyanın dört bir yanındaki devletlerin vatandaşları arasındaki bilgi iletişimleri üzerindeki ülkenin istihbarat servislerinin toplam gözetimi hakkındaki bilgilerin gizliliğini kaldıran eski bir CIA ve NSA özel ajanı olan ABD’den bir teknik uzman olduğunu hatırlayın. Veriler kamuya açıklandıktan sonra, 23 Haziran – 1 Ağustos 2013 tarihleri ​​arasında Sheremetyevo havaalanında bulunduğu Rusya’da sona eren Devletlerin topraklarını terk etmek zorunda kaldı. 1 Ağustos 2014’te Rusya Federasyonu’nda oturma izni aldı.

Bu arada, Rusya’da en son yeniden aşılama, yani ikinci aşı kampanyası için Sputnik V’nin bir modifikasyonu olan dört tür enjeksiyon yapıldı. Her seferinde doktorlar aşının yeni önemli özelliklerini not eder. Bunlardan biri postkoid sendromunun gelişiminin durmasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.