islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3616
EURO
34,7526
ALTIN
2.407,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

NİHAT HATİPOĞLU VE CÜBBELİ KULLANILDIKLARINI ANLAMIYOR MU?

NİHAT HATİPOĞLU VE CÜBBELİ KULLANILDIKLARINI ANLAMIYOR MU?
10 Nisan 2024 12:00
A+
A-

Hased insanoğunda var olan bir manavi hastalıktır.

Hased Allah’ın kulluk denemesi gereği insanlara  verdiği nimetleri içimize sindirememek ve onların giderilmesini istemektir.

HASED HASTALIĞI

Hased Yaratan’ın belirlediği kader programını inkâr rengi de taşır. Bu hastalığa mübtela olan kişiden her türlü kötülük beklenebilir. Bunun içindir ki Rabbimiz hased edenin şerrinden kendisine sığınmamızı emrediyor. (Felek 5)

Diyanet’te, ilahiyatlarda ve milli eğitimde onbinlerce maaşlı  ve maaşsız hoca var. Ama kamu oyu bunlardan İkisini çok daha iyi tanımaktadır; Nihat Hatipoğlu ve Ahmet Ünlü/Cübbeli. Çünkü televizyonlarda ve haber sitelerinde  bunlara çok daha fazla yer verilmekte ve verdirilmektedir.

Rabbimizden bizi hasedden korumasını dileyerek Nihat Hatipoğlu ve Cübbeli’yi değerlendirmek gereğini duyuyoruz. Çünkü her ikisi de büyük bir oyunun oyuncuları olarak kullanılmaktadır.

BİRİ AKADEMİSYEN DİĞERİ MEDRESELİ

Nihat Hatipoğlu akademisyen ve kravatlı. Cübbeli ise medresli ve Cübbeli.

Her ikisi de bilgileri ve hatiplikleri sıradan olan kişiler, tercih edilmeleri için zahiri bir sebep yok. Ama her ikisi de İslam’ı bir hayat düzeni  olarak anlayamama ve anlatamama  özürlüsü veya  böyle görünmeyi tercih ediyorlar.

Nihat Hatipoğlu saatlerde konuşsa, haftalarca dinlense dinleyicilerin Gerçek İslam adına bilgilenmeleri ve bilinçlenmeleri mümkün değil. Sorulan sorular ve verilen  cevaplar düzeysiz ve hayattan kopuk.

Cübbeli ise tam bir hurafeci.

Bunlarla topluma verilen ve verdirilen mesaj şudur:

İşte İslam denilen ve laik düzenimize alternatif  görülmekte olan İslam öz ve şekil olarak budur. Görün anlayın ve laikliğe sarılın.

RASTLANTIYA YER YOK

Ülkemizde İslam söz konusu olduğunda rastlantıya yer yoktur. Kullanılacak adamlar seçilir ve öne çıkarılır.  Öne çıkarılanlar da kendilerini bir halt sanır.

Hulasa bu ikili için bir doktora çalışması yapılsa yeridir.

BU KONU NEREDEN ÇIKTI

Bu konuda nereden çıktı denebilir. Cübbeli yellense,  ondan vazifeli olarak haber çıkaran Odatv’de okuduğumuz şu son haber bize vesile oldu:

Ramazan ayı boyunca ekranda vatandaşların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu son olarak kadınların en çok tercih ettiği güzellik rutini olan protez tırnak hakkında konuştu.”

MİRATHABER.COM -YOUTUBE- 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.