islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5150
EURO
34,8570
ALTIN
2.428,38
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Pedofili-ensest-komün yaşam ve teknolojiyle karartılan eğitim sistemi ve geleceğimiz!

Pedofili-ensest-komün yaşam ve teknolojiyle karartılan eğitim sistemi ve geleceğimiz!
16 Eylül 2022 12:55
A+
A-

Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin kaleme aldığı “Pedofili-ensest-komün yaşam ve teknolojiyle karartılan eğitim sistemi ve geleceğimiz!” yazısını siz değerli okuyucularımıza sunuyoruz…

1980 öncesinde Türkiye’nin doğu ve güneydoğusuna görevlendirildiğimde masum olan yöre halkı, devlete ve silâhlı kuvvetlere düşman ediliyordu. Hatta bir Ramazan günü iftar için bir dağ köyüne davet edildiğimizde yolda “uçaksavarlı militanlar” gördük! Bunlar neden var denildiğinde; “Türkeş ihtilâl yapacak ve Kürtleri bombalayacak..!” diye aldatılarak halk inandırılmıştı..!

Halka zulmeden, malına, namusuna, tarlasına göz diken, devleti soyan “menfaat üzere dönen siyaset”in kirli yüzünü, devlet ve asker kisveli bir ahlâksız düzeni bizatihi yaşadım! Ne yazık ki öbür tarafı karıştıranlar da aynı adamlardı! Bugün de aynı kirli düzen devletin içinde maalesef devam etmektedir!

ÜLKELERİN SIKINTILARI DA BU SEBEPLEDİR..!

İlgili birimlerin resmi görevlilerinden ve istihbaratçılarından, “bölgede komün yaşam ve ensestin tavan yaptığını ve tüm doğuda yaygın olduğuna dair raporlar”ı görünce ve canlı şahitlerini dinleyince çok şaşırdım! Bölgedeki iki yıllık görevimde, devletin şahsı manevisine halel getiren “kripto görevliler”ce insanların taciz edildiği, “eğitim ve din algılarının da hurafatla tamamen tahrif edildiği”ni gördüm!

ÇALIŞMALARI YAPTIK!
1993-2008 arası yurtdışı görevlerimde meşakkatle-cefayla çok özel merkezlerde edindiğim, Türkiye’de kapağı açılmamış-hiç duyulmamış, devlet ve milletin geleceğine yön verecek bilgileri, 2004’te yayınlanan “Kozmik Bilim ve Bilinçle Yaşam Enerjisi” kitabımda, insanlıkla paylaştım. Bu benzersiz bilgiler üzerinden; “Fenomen Maranki” manşetleri atan, “köşeyi dönen hatta köşelerini-koltuklarını hiç bırakmayan, hiçbir katma değer-fikir-proje geliştiremeyen akademik çevreler ve kalemşörler”, medyadaki köşelerinden her zamanki sığlıklarıyla “saçma, tuhaf, kaynaksız, hayal ürünü, bilim dışı…” gibi klişe yaftalarla, onlarca makaleyle cehaletlerini açık etti! Flash TV’de haber sonrası primetime’da yaptığım konuşma sebebiyle, devletin 11 kuruluşu ve ilgili birimleri tarafımdan bilgi istedi!

“ESP-Extra Sensory Perception, Echelon-uydu-sinyal istihbarat sistemleri, radyo dalgaları, beyin kontrolü, frekans tıbbı, yüzyılın teknolojik boyutları, parapsikoloji, levitasyon, telekinezi, ley hatları, aura, çakra, renklerin-taşların-bitkilerin şifacılığı, düşüncenin gücü, inancın gücü” gibi hiç duyulmamış konuları, ilk defa ülke gündemine getirdim!

HER ZAMANKİ GİBİ YİNE BİZ HAKLI ÇIKTIK!
Dünyanın en stratejik bilimi “kozmik bilim”i anlattığımda tarafıma yapılan hadsizliklere aldırmadan, doğru bildiğim yolda hedefe giderken bir anda, “kozmik oda”larla ülkenin sırları yurtdışına aktarıldı!! “Kozmik oda” programları yapıldı, onlarca yazı yazıldı! Çok şükür “kozmik bilim” eserimizle 20 yıl öncesinde topluma ışık tutmamız bize kâr kaldı. Zira hocalarımız derdi ki; “Asıl mesele; ahirette bizleri kurtaracak bir eser, yol, metod, aynı çizgide yürüyenler, bayrağı taşıyanlar bırakmaktır evlâdım!”

HER ŞEY ENERJİDİR!

“O inkâr edenler zikri (Kur’an’ı) işittikleri zaman, neredeyse seni gözleriyle devirivereceklerdi. Hâlâ da (kin ve hasetlerinden), “Hiç şüphe yok o bir delidir..!” derler.” (Kalem 51)

“Nazar; deveyi kazana, insanı mezarı koyar..!” (İbn-i Adiy)

BUGÜN TELEVİZYON VE SANAL MEDYA İLE ZİHİN KONTROLÜ YAPILIYOR!
“Zerre haber değeri taşımayan haberler”de ve her bir programda topluma rol model olan, doğallıktan tamamen uzak tuhaf kılık ve tavırlılar, rolünün iticiliğinin-ahlâksızlığının-çapsızlığının farkında olmayan yeni yetme çocuklar-gençler, “haysiyetleri ayaklar altında bırakılmış 7’den 70’e bir nesil”; bu dünyadaki mutsuz umutsuz amaçsız tatminsiz ve berduşluğuyla “ebedi olan öbür dünya”larını da kazanamamaktadır! Face, Twitter, Instagram ve pek çok sanal görsel yayınlarla subliminal mesajlar verilerek zihin kontrolü yapılıyor!!!

EĞİTİM SİSTEMİNDE KÖKLÜ DEĞİŞİMLERE İHTİYAÇ VAR!
Gelecek neslimize dayatılan seküler-ezberci eğitimden, irfanî-derinliği olan gerçek tedris metodlarına, bilhassa teknoloji esareti ve sağlıksız beslenmeyle dip yapmış bedenen-ruhen sağlıklarına kavuşturacak yeni-radikal tedbirlerin en acilinden alınması zaruridir kat’idir elzemdir!!!

Sadece modern tıp ve DSÖ dayatmaları-uygulamaları değil; “Çağın Lokman Hekimi” diye teveccüh eden halkımıza lâyık olarak, Ortodoks tıbbının engin tecrübelerine rağmen yeterli olamadığı uygulamalar yanında; tüm “sağlıklı yaşam metodlarının eğitime entegrasyonu”nda bütün gayretimiz ve tecrübemizle de hazır olduğumuzu, yeni eğitim öğretim yılı müjdesi olarak veriyoruz!

Başta Cumhur İttifakı Hükümeti’nin Diyanet İşleri Başkanlığı, ilâhiyat fakülteleri, medyadaki milli manevi insanlar; son yıllarda fütursuzca yapılan ensest, çocuk istismarı, pedofili, cinsiyetsiz toplum, cinsiyet değiştirme operasyonları gibi konulara acilen tedbir almalıdır! 2023 hedeflerinde ve dünyevi-uhrevî saadete giden yolda, bizler de dualarımızı acilen tedbir alanların lehinde yapacağız ve yanında olacağız..! Vesselâm.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.