islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5542
EURO
34,8270
ALTIN
2.430,56
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

ŞEHİTLER ÖLDÜKLERİNİ BİLMEZ VE SEVDİKLERİYLE RÜYADA BULUŞUR

ŞEHİTLER ÖLDÜKLERİNİ BİLMEZ VE SEVDİKLERİYLE RÜYADA BULUŞUR
16 Kasım 2018 06:32
A+
A-

Elazığ’dan geçici görevle Diyarbakır’ın Sur ilçesine giden evli ve 2 çocuk babası 41 yaşındaki Osman Kablan, 24 Şubat 2016’da terör örgütü PKK mensuplarının saldırısında şehit düştü. Şehit oğullarının acısını yaşayan baba Mustafa Kablan, gördüğü rüyadan etkilenerek, Kırıkkale-Samsun Karayolu’ndaki bir dinlenme tesisine mescit ve çeşme yaptırdı. Mustafa Kablan, AA muhabirine rüyasıyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Evladım umreye gitmeyi çok istiyordu. O şehit olunca onun yerine umreye gittim. Orada bir rüya gördüm. Rüyamda benden mescit yaptırmamı istedi. Dönüşte bu mescit ve çeşmenin temelini attım. Allah’a şükürler olsun bitirdim ve oğlumun adını vererek vatandaşlarımızın hizmetine açtım.”

Baba Kablan, yoldan geçen vatandaşların mescide uğrayarak, bir mola vermelerini, vakit namazlarını kılmalarını ve oğluna dua etmelerini istedi.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.