islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Twitter’ın Yeni Sahibi Elon Musk, ‘Mavi tik’i Satılığa Çıkardı

Twitter’ın Yeni Sahibi Elon Musk, ‘Mavi tik’i Satılığa Çıkardı
2 Kasım 2022 15:45
A+
A-

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, ‘mavi tik’ için fiyat belirledi. Musk’ın paylaşımına göre ‘mavi tik’ ücreti aylık sekiz dolar.

wiiter’ın yeni sahibi Elon Musk, yaptığı paylaşımda ‘mavi tik’ için ayda 8 dolar ödeneceğini söyledi. Musk söz konusu olan fiyatın ülkelerin satın alma gücüne göre belirleneceğini de belirtti.

Musk’ın paylaşımına göre, aylık 8 dolarlık ücretle yanıt, bahsetme ve aramada öncelik, daha uzun video ya da ses dosyası paylaşma imkanı da olacak.

44 milyar dolarlık satın alma işlemi ardından Musk, Twitter’da üst yönetici Agrawal, mali işler müdürü Ned Segal ve hukuk politikası başkanı Vijaya Gadde de dahil olmak üzere bazı üst düzey yöneticileri kovarken bir dizi yeniliğin geleceğinin haberini vermişti.

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.