islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3772
EURO
34,7641
ALTIN
2.437,45
BIST
9.987,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

VOLEYBOL ÜZERİNDEN MÜSLÜMANLARA SALDIRMA DENSİZLİĞİ

VOLEYBOL ÜZERİNDEN MÜSLÜMANLARA SALDIRMA DENSİZLİĞİ
19 Temmuz 2023 11:34
A+
A-

Fatih Altaylı ve CHP’li Bengi Başer gibi Jakoben laikler, şimdi de Voleybol üzerinden Müslümanlara hakaret ediyorlar.

Türk Milli kadın Voleybol takımının şampiyon olmasından sonra jakoben laiklerin hedef aldığı dindar kesim, herkes voleybolu sevmek zorundaymış ve ilgilenmesi gerekiyormuş gibi bir tavrın içine girerek dindarlara hakaret etmeyi ihmal etmediler.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP rozeti takarak partiye aldığı  Prof.Dr. Bengi Başer ve 28 Şubat mimarlarından ve savunucularında Fatih Altaylı, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarında Voleybol takımının şampiyon olması üzerinden dindarlara saldırdılar.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Başer, “Kadın isterse, yapar ve bu ülkenin Cumhuriyet kadını bu ülkenin başını her daim dik tutar! Yobaza inat!..” dedi.

İslam düşmanlığını kendine düstur edinen Fatih Altaylı ise;

“Şeyhlere şıhlara kadının adı olmayan tarikatlara kadına saygısı olmayan yaratıklara inat demeyeceğim. Çünkü sonra voleybolu yasaklamalarından yasaklatmalarından korkarım ama Türkiye’nin aydınlık yüzü olarak Dünya’yı dize kupayı bize getirdiler.” Diyerek kin ve nefretini kusmayı ihmal etmedi.

HABER YORUM

Erkek ya da kadın Voleybol oynayan sporcuların kıyafetlerinin açık olması ve vücut hatlarını fazlasıyla belli etmesi sebebiyle, dindar kesimin bu spora ilgisinin olmadığı ya da az olduğu bir gerçek. Ama buradan hareketle, Müslümanların değerlerine saldırmak ise tam anlamıyla ahlaksızlık ve densizlik…

“Sizin Dininiz size, bizim dinimiz de bize” diyen yüce rabbimize sonsuz hamd-i senalar olsun ki, kimse de jakoben laiklerin savunduğu haramları desteklemek zorunda değildir.

Güya demokrasiyi ve özgürlüğü savunan bu jakoben laiklerin, sıra Müslümanların özgürlüklerine gelince hoplayıp zıplaması ve manevi değerlerimize saldırması, onların kalibresini açık ve net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Eğer dediklerimiz doğru olmasaydı, Bengi Başer denilen Profesör yaptığı paylaşımda ki ay ve yıldızın ne manaya geldiğini bilir, tiksinerek baktığı çarşaflı kadınların, kurtuluş savaşında cepheye sırtıyla mermi taşıdıklarını da düşünerek bu paylaşımı yapmazdı.

Cumhuriyetimizin kuruluşuna temel olan Kurtuluş savaşında, sütçü imamları, nene hatunları unutanlar, şimdi o nene hatunun çarşafına dil uzatıyorlar, sütçü imamın savunduğu manevi değerleri gericilik ve yobazlık olarak görüyorlar. Hem de bunu bir spor dalı üzerinden yapıyorlar.

İslam güneşini göremeyecek kadar kör, “İnsanlığı karanlıklardan aydınlığa çıkaracak” Kur’an hükümlerini anlayamayacak kadar cahil olan bu insanlara, sadece acıyoruz ve şu ayeti hatırlatmak istiyoruz.

“İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz; onlar ise, bütün kitaplara iman ettiğiniz hâlde, sizi sevmezler. Onlar sizinle karşılaştıkları zaman “inandık” derler. Ama kendi başlarına kaldıklarında, size karşı kinlerinden dolayı parmaklarını ısırırlar. De ki: “Öfkenizden ölün!” Şüphesiz Allah, göğüslerin özünü (kalplerde olanı) bilir.”(Ali İmran 119)

MİRATHABER.COM

Voleybol      Fatih Altaylı          Bengi Başer        laikler