islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Yine ABD, Yine OKul Katliamı

Yine ABD, Yine OKul Katliamı

ABD’nin dünyada uyguladığı sivil katliamları kendi yurttaşlarına dönüyor. Ancak bu süreçte masum sivil ve çocuklar kurban oluyorlar. Bugün yine Michigan’da bir genç liseye ateş açması sonucunda bir çok ölü ve yaralı var.
Amerikan haber ajanslarından aldığımız bilgilere göre, sabah okula giriş saatlerinde Michigan’da bir lisede 15 yaşındaki bir çocuk elindeki otomatik silahla liseye rastgele ateş etmeye başladı. Ve açılan ateş sonucunda üç öğrenci ölürken, sekisi de ağır yaralandı.

Michigan polisinin belirttiğine göre, saldırganın kurbanları arasında iki kız öğrenci ve bir erek çocuk bulunuyor. ölenlerin arasında bir öğretmenin de bulunduğunu belirten polis, saldırgan ile ilgili araştırma ve soruşturmasın sürdüğünü belirttiler.

Saldırıyı haber alan polisin okula operasyon düzenlemesi ile birlikte saldırgan direnmeden teslim olduğu da alınan bilgiler arasında bulunuyor.

Polis tarafından ilk sorgusu yapılan saldırgan çocuğun konuşmak istemediğini, avukat istediğini söylediği öne sürüldü.

Michigan polisi, saldırganın kullandığı otomatik silahla 20 el ateş ettiğini de raporladı.

Bu arada saldırganın ailesine ulaşmaya çalışan polis, çocuğun psiko sosyal sorunlarını da ortaya çıkarmak için çabalıyor. 15 yaşındaki bir çocuğun kitlesel katliam yapması ABD’de günlük normal vakalar haline döndü. ABD’de herkesin silah edinme hakkı bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.