islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

Zamlı Maaş Tablosu Belli Oldu!

Zamlı Maaş Tablosu Belli Oldu!
28 Temmuz 2022 09:53
A+
A-

Milyonlarca memur emeklisini, dul ve yetim ile vazife malullerin beklediği gün geldi. Temmuz ayı zam farkı bugün hesaplara geçiyor. Toplam 6.4 milyarı aşan ödeme yapılacağı öğrenilirken, ‘Hangi memur emeklisi, ne kadar zamlı maaş alacak?’ sorusunun yanıtı da netleşti. En düşük Temmuz farkı tutarının 1,788 TL olacağı öğrenildi.

2,5 milyon kişiyi ilgilendiren temmuz ayı zam farklarıyla ilgili yeni gelişme yaşandı . Memur emeklisi, malul, dul ve yetim aylığı alan kişilerin Temmuz ayı zam farklarının ödeneceği tarih netleşti. Temmuz zammı ile enflasyondan oluşan farklar bugün hesaplara yatırılacak. Hak sahipleri, banka ve PTT şubelerindeki hesaplarından maaş farkını alabilecek.

6 MİLYAR 447 MİLYON LİRA ÖDEME YAPILACAK
Zam farkları, aylıklarını her ay alanlara temmuz için 1 aylık ödenecek. Aylıklarını Mayıs-Haziran-Temmuz döneminde alanlara da 1 aylık fark ödemesi yapılacak.

Maaşlarını Haziran-Temmuz-Ağustos dönemi için alanlara zam farkları 2 aylık, Temmuz-Ağustos-Eylül dönemi için alanlara ise 3 aylık fark birden yatırılacak. Yaklaşık 2,5 milyon kişiye 6 milyar 447 milyon lira ödeme yapılacak.

EN AZ 1.788 TL FARK
Yüzde 41.69’luk Temmuz zammıyla en düşük memur emeklisi aylığı 4 bin 289 lira 79 kuruştan 6 bin 78 lira 20 kuruşa çıktı.

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.