islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4316
EURO
34,8125
ALTIN
2.441,95
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

ARZU EDEN KOCA İÇİN EROTİK GİYSİLER GİYİLMELİ MİDİR?

ARZU EDEN KOCA İÇİN EROTİK GİYSİLER GİYİLMELİ MİDİR?
27 Aralık 2023 13:00
A+
A-

Özel hayatımda karıma seksi giysiler giydirerek izlemek ve özlemimi gidermek istiyorum. Dinimize göre bir sakıncası var mıdır?

SORU BİLENE SORULMALIDIR

Soru yöneltmek bilgilenmenin ana yoludur. Bilmek istediğimiz istisnasız her konuda soru yöneltmeye çekinmemeliyiz. Burada önemli olan nokta sorunun bir bilene sorulmasıdır. Hele hele dini yönden aydınlanmak istediğimiz konularda bu konuya daha bir ehemmiyet vermeliyiz.

Bu girişten sonra sorunuza geçebiliriz.

Sizin gibi hemen hemen bütün Müslüman erkekler de yazılı ve görsel medyanın kültürel baskısı ve yönlendirici tesiri altındayız.

Gazete sayfalarında ve ekranlarda gördüğümüz dikkatlerimizi çeken güzel ve seksi giyimli kadınlar dikkatlerimizi çekmekte ve ruhumuzu etkilemektedir. Bu durum eşlerimize bakışımızı da olumsuzlaştırmaktadır.

EŞ BAŞVURULACAK TEK KAYNAKTIR

Peygamberimiz, “Gördüğü her hangi bir kadından etkilenen erkek, eşine gelerek ilişkide bulunsun. Buyurarak özellikle oluşabilecek cinsel problemlere karşı sonuç alıcı bir yöntemi öğütlemiştir.

Buradan hareketle Müslüman bir erkeğin eşine seksi elbiseler giydirerek yabancı kadınların oluşturduğu olumsuz etkileri gidererek kafası ve kalbini arındırmak istemesi doğaldır ve olması gerekendir.

EŞ İÇİN EROTİK GİYSİ CİHADDIR

Eşinizle birlikte yaşayacağınız,  özel hayatınızda eşinize seksi giysiler giyindirmeniz veya eşinizin bu arzunuzu sezerek size karşı erotik giyinmesi, kültürel bir cihaddır ve bundan dolayı sevap kazandıracak bir işlemdir.

Şanı yüce olan Allah’ımız erkek ve kadın olarak bizlere evlilik dışı ilişki olan zinayı kesinlikle haram kılmıştır. Ona, değil yapmak hatta yaklaşılmamasını emir buyurmuştur.

Kur’ânın İsra suresinde şöyle buyrulur:

Sakın ha zinaya yaklaşmayın. Şüphesiz o  tam bir iğrençliktir. Kötü bir yol ve yöntemdir.” .(İsra17/32)

Kadın için yalnızca kocası erkek için de sadece karısı vardır. Bu sebeple onların birbirleri için cinsel haramlardan hem koruyucu hem de tatmin edici olmaları gerekmektedir.

EŞ İLE İLİŞKİDE SEVAP VARDIR

Allah’ımız ” Kadınlar siz kocalar için örtüdür, ayrıca siz kocalar da kadınlarınız için örtüsünüz”. Buyururken  bizlere yüklenen görev, eşlerin birbirleri için koruyucu ve ayrıca cinsel anlamda tatmin edici olmalarıdır. (Bakara 2/167)

Sonucunda sözü Aziz Peygamberimizin cinsel hayatımıza ışık tutan  mübarek bir öğretisi ile noktalayalım:

Sizin eşinizle ilişkiye girmeniz sizin için sevap kazanmanıza vesiledir. Siz zina yapacak olsaydınız günahkâr olmayacak mıydınız.?”

ARD

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.