islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4970
EURO
34,7589
ALTIN
2.402,11
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

EKREM İMAMOĞLU DUA İLE GÖREVE BAŞLADI

EKREM İMAMOĞLU DUA İLE GÖREVE BAŞLADI
11 Nisan 2024 12:00
A+
A-

İslam dini hiç kimsenin tekelinde değildir. Dileyen inanır ve yaşar. Vicdanlar üzerine baskı oluşturulamaz.

CHP’nin laiklik anlayışı  jakobendir; baskıcı ,dışlayıcı ve ötekileştiricidir. Dinsizliğe ve İslam karşıtlığına yakındır. Ama biz Ekrem İmaoğlu’nun Cuma namazlarını kılıp oruç tuttuğunu biliyorduk. Bu sebeple onun makamında dua ederek göreve başlamasını doğal bir gelişme olarak görüyoruz.

Onun dua ederek göreve başlaması CHP ile milletimiz arasında bulunan bariyerlerden birinin kakmasına vesile olabileceğini umuyoruz.

Ertuğrul Özkök gibi ne olduğu bilinmezlerin görüşleri aksine milletimiz CHP’sine  İslam’a saygısı ölçüsünde iktidar yolunu açacaktır.

Ülkemizde bütün partiler laiktir. Kimse kimseyi aldatmasın. Bundan böyle siyasiler kişisel dindarlıklarıyla değil toplumsal alanda atacakları İslam ile uyumlu adımlarıyla değerlendirilecektir.

Şimdi Ekrem İmamoğlu ile ilgi haberi sunabiliriz.

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.